Hol tudnék venni igazi Németországban gyártott öblítőt?
Figyelt kérdés
lenorra gondolok, hiába veszek akármelyik boltban, akkor sem ugyanaz mint a német2011. okt. 17. 07:09
1/8 anonim válasza:
Én euros boltban szoktam. De láttam már, hogy neten is lehet rendelni. Legalábbis ebben a kategóriában írta valaki valamikor.
2/8 A kérdező kommentje:
igen, én is vettem ott is, azon tényleg németül van minden írva, de úgy gondolom minőségre sehol nincs a némethez, szóval az is vizezve van.( csak nem annyira)
2011. okt. 17. 15:06
3/8 tetris válasza:
Az Aldi boltokban elég sok német cucc van. Esetleg ott lehetne eredeti lenort kapni.
5/8 anonim válasza:
az one eurosban!Én mindig ott veszem és nincs felvizezve.Vagy még a goods marketben is van.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, a Müllert megnézem, tényleg jó ötlet!. Az one eurós boltit próbáltam, közvetlenül azután próbáltam miután elfogyott az igazi Németországból származó öblítőnk( ez biztos az volt, mert anyukám hozta Németországból). Egy fokkal jobb mint mondjuk a Sparos, vagy Tescos, de nem olyan mint az igazi. Tapasztaltam! A németnek az illatát napokig lehet érezni a ruhán, teregetés után az egész lakást elárasztja az illata.stb.
2011. okt. 19. 10:25
7/8 anonim válasza:
Mi is ugyanezt tapasztaltuk! Hiába német bolt a Lidl vagy az Aldi, a Magyarországra szánt termékek sokkal silányabbak mint a kint megvettek. Az öblítőnél tűnt fel először nekünk is. Kíváncsi lennék rá én is hogy lehet e itthon olyan minőségben öblítőt kapni. (nekem szerencsére dolgozik kint családtag, és vele szoktuk megvetetni kint az öblítőt és egyéb dolgokat)
8/8 A kérdező kommentje:
Hát egy-két nap nyomozgatás, és pár ezer forint kidobott pénz az öblítőkre után rájöttem mindenre. Tulajdonképpen, egyik német boltban sem lehet igazi német öblítőt vásárolni. Ez igaz, hogy ugyanaz a szöveg rajta, minden németül van írva, de Magyarországra gyártják és sokkal silányabb minőség. Tehát sem Lidl, sem Aldi, sem a Müller, sem az eurós bolti nem ugyanaz. Német öblítőt úgy tudsz vásárolni, ha kimész oda, vagy ha találsz egy boltot ahol konkrétan ott vásárolják meg és itt árulják ugyanazt. Végül is találtam egy vegyi árú kereskedést, ahol bár drágábban, de lehet kapni. Nem sajnálom azt a pár száz forintot, mert azóta illatosak a ruhák ( nem csak egy két napig)
2011. nov. 2. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!