Takarítás egér után?
Figyelt kérdés
Az ágyneműtartónkba beledöglött egy egér - méreg fogyasztása után természetes halállal. Előtte összecsinálta az egyik paplant majd a másik alatt örök álomra hajtotta a fejét és rothadásnak indult.
Hogy tudnám kimosni? Csak a Billerbeck cimke van rajta, mosási útmutató, anyag megjelölés nincs. Hypózzam?
2011. szept. 7. 21:37
1/4 anonim válasza:
szerintem add be vegytisztítóba.
és fertőtleníts mindent, amit csak tudsz a lakásban.
2/4 anonim válasza:
Ágyneműtartóba tegyél levendulát.Paplant szerintem is vidd el tisztítóba. Nézz utána, hogy milyen tisztítást végeznek rajta, hogy elbírja.
3/4 anonim válasza:
Én kidobnám úgy ahogy van. Nem bírnék belefeküdni egy olyan ágyneműbe, amiben rothadásnak indult egy egér. De amúgy ezt hogy sikerült neki? Sokáig nem voltatok otthon? Vagy nem az ágyatokban alszotok?
4/4 A kérdező kommentje:
Nem az ágyunkban van az ágyneműtartó, hanem a kanapéban. Nyáron meg nem használtunk csak huzatot. Tegnap este vettük elő először a paplanokat, akkor láttuk meg a csendéletet. Tanyán lakunk (még 5 hónapig), ha kidobnék mindent amibe beledöglött egy egér, itt maradnék egy szál tangában - ez persze jelenősen megkönnyítené a költözést :)
2011. szept. 8. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!