Ha először jártok valakinél vendégségben jártok, megnézitek, mennyire tiszta a lakás? Mi az, amit feltétlenül megnéztek, hogy tiszta-e?
Éngem sem különösebben érdekel, hogy valaki mennyire pedáns, én sem vagyok az. Mikor vendéget várok, arra figyelek, hogy a wc és fürdő tiszta legyen, és persze az evőeszközös is
Felmosok és porszívózok ha kell, aztán annyi.
Ha belépsz egy lakásba, minden külön ellenőrzés nélkül azonnal látod, hogy az egy rendes, karbantartott lakás, vagy egy koszfészek. Látszik az, hogy hónapok óta nem törölték le a port, vagy 2 napja. A legrendesebb lakásban is előfordulhat, hogy valamin ottmaradt véletlen egy ujjnyomat. Az valóban sarkallatos, hogy az evőeszküz, meg a slózi tiszta e.
Egyébként nálam mindíg rend és tisztaság van, holott 120 nm-en élek , van két 2 macskám, - és nem vagyok a lakásom rabja. Annyi a titok, hogy mindent a helyére teszek, és igykszem szinten tartani a tisztaságot.
Ez lehet, hogy napi 15 perc plusz, viszont megspórolom azt, hogy később 1 teljesa napot kelljen arra szánnom, hogy kivakarjam a koszból a lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!