Mit tegyek akkor, ha a hypo és a domestos se segít már? Fehérítés kellene.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 15. 17:50
2/7 A kérdező kommentje:
eredetileg vajszín szövet nyári nadrág.. de vmi rácsöppent (ami nemtudom mi) és nemlehet sehogy sem kifehéríteni:/..
pedig 6ezres nadrág xD
szóval jóljönne a segítség :)
2009. ápr. 15. 18:24
3/7 anonim válasza:
A múltkor hallottam egy módszert, az illető már mindent kipróbált,végül fültisztító pálcikával közvetlenül a foltra tett cloroxot,néhány perc múlva kiöblítette belőle,színes ruhánál ráadásul,és kijött a folt,de a ruha színe megmaradt.Fontos,hogy csak nagyon rövid ideig lehet rajta,aztán bő vízben öblíteni kell.
4/7 A kérdező kommentje:
de nekem épp ezaz h a szín nem tűnik el XD
2009. ápr. 15. 18:59
5/7 anonim válasza:
szia mosodába vidd el és tökéletesen megcsinálják!
ez a legegyszerübb
6/7 tade válasza:
Szia. En mondjuk kulfoldon elek, de itt lehet kapni kis kiszerelesben kulonfele tisztitoszereket, kulonfele foltokra. PL. van zsiros, olajos foltokra, ver, fu, sarfoltokra. De van mosopor szeru tisztitoszer is, ami egy masik szines ruha altal elfogott foltokat szedi ki. Nekem eddig ezek mind bevaltak.
7/7 anonim válasza:
vanish,áztasd be egy éjszakára,nagyon jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!