Najó.12/L vagyok, és még mosógépppel most mosok először. Mi történik ha kevés ruhát teszek be?
Figyelt kérdés
Mert már 1 adag fekete ki van mosva, és most betettem a fehéreket. Abból nem volt sok. akkor lesz valami??2011. júl. 21. 08:52
1/13 anonim válasza:
nem lesz semmi, max pazarlod a vizet. Nincs rajta olyan funkció, hogy fele annyi vizet használjon? Az enyémen van egy gomb, ha fél adag ruhát teszek csak be, fele vizet használja csak, mint amennyit használna.
2/13 anonim válasza:
Najó. Elmondom neked, hogy nem lesz semmi, ha jól állítod be a programkapcsolót akkor az lesz, hogy tisztán veszed ki a ruhákat! Ennyi. A kevés ruha nem gond!
3/13 anonim válasza:
Nem.. Csak pocsékolsz egy nagy csomó vizet,és lehet nem ártott vna kevesebb mosószert tenni meg ilyenek de nem lesz semmi :)) Vagyis mégis :D Tiszták lesznek a fehér ruhák xdd. 13/l
4/13 A kérdező kommentje:
Hát köszi xd.. Megnyugodtam :D
2011. júl. 21. 09:01
5/13 anonim válasza:
amúgy mostanában sok gép súlyautomatikás, ami azt jelenti, hogy a gép csak annyi vizet használ, amennyi a beletett ruha súlyához szükséges...szóval inkább áramot használ feleslegesen max.
6/13 A kérdező kommentje:
Hidd el áramot azt nem hinném ;)
2011. júl. 21. 10:12
7/13 anonim válasza:
Miért, mivel működik a gépetek?
8/13 anonim válasza:
Vagy max. centrizés közben elugrál egy kicsit a gép :D
Nálunk ez szokott lenni ha véletlen kevesebb ruha van benne akkor előrejön ("ugrál")
9/13 A kérdező kommentje:
Hát olyan konnektorunk van vagy mittom én miaz amivel nem nagyon fogyassza az áramot.
2011. júl. 21. 11:06
10/13 anonim válasza:
A gép fogyasztja az áramot, de ez teljesen mindegy egyébként.:-) A lényeg, hogy nem lesz semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!