Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Meddig elég neked egy liter...

Meddig elég neked egy liter mosogatószer?

Figyelt kérdés
Milyet használsz, hányan éltek, főztök-e otthon?
2011. júl. 14. 18:01
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
88%
1 hónapig.
2011. júl. 21. 14:25
 12/21 A kérdező kommentje:

Meglepve olvasom a több hónapos válaszokat.

Bár én lidis w5 mosogatót használok, de az is jó nagyon, és nem is híg. De szerintem nekem egy flakon sem tartott még három hónapig. Pedig csak ketten vagyunk. Viszont folyóvízzel mosogatok, és kb. két naponta főzök.

Tehát én is pazarlok:( :)

Az egy hónapos válaszok viszont vígasztalóak, nem vagyok egyedül ezek szerint:)

2011. júl. 21. 17:32
 13/21 anonim ***** válasza:

ma 17:32

Attól függ, mire érted a pazarlást. A pénzedre, amit mosogatószerre költesz? Az idődre, amit mosogatással töltesz? Esetleg a környezetre, amit a lefolyóba folyó szerrel meg az elhasznált flakonnal szennyezel?

Egyik sem csak azon múlik, hogy mennyi idő alatt fogy el egy liter, de valóban sokat mond. Engem az érdekel, miért tetted fel a kérdést. Miért fontos neked, hogy kinél mennyi idő alatt fogy egy liter?

2011. júl. 21. 19:49
 14/21 A kérdező kommentje:

Nem fontos, csak érdekelt:)

Méghozzá mindössze azért, hogy vajon sokat használok, azaz gyorsan elfogy, vagy másnál sem tart tovább, esetleg másfajtát használva tovább tartana...

Az, hogy kérdeztem hányan éltek, főztök-e, az pedig csak a mosogatószer fogyását befolyásolja.

A választ meg is kaptam:)

2011. júl. 21. 20:00
 15/21 anonim ***** válasza:
Értem, és mit szűrtél le magadnak a válaszokból? Eléggé eltértek azok egymástól.
2011. júl. 21. 23:27
 16/21 A kérdező kommentje:
Ha jól emlékszem a w5 árára, akkor lehet, hogy érdemes lenne kipróbálnom a jart, ha nekem is olyan sokáig tartana mint az itt válaszolók nagyrészének, átlag 2-3hónap, akkor jobban járnék vele anyagilag.
2011. júl. 22. 10:38
 17/21 anonim ***** válasza:
37%

Köszi szépen. A próbálkozás sosem buta dolog.

Egyébként egy fél literes Jar 300 ft körüli áron kapható, attól függőewn, hogy hol és mikor veszed. Tudtommal az egyik legdrágább mosogatószer. Ettől még lehet olcsóbb annál, amit most használsz, mindenesetre ha 2-3 hónap alatt elfogy két fél literes flakon, akkor évente körülbelül 3000-et költenél rá. Ez nem hiszem, hogy nagyságrendileg eltérne attól, amit most használsz. Ha az anyagi szempont fontos neked, a helyedben nem Jarra váltanék :)

2011. júl. 23. 01:07
 18/21 anonim ***** válasza:
Soha ne vegyél fél literes mosogatószert mert úgy tényleg nem éri meg, viszont sokszor szokott akciós lenni a literes, ami akkor alig drágább, mint a fél literes kiszerelés és így már tényleg megéri váltani rá.
2011. júl. 23. 08:33
 19/21 A kérdező kommentje:

75%-os válaszoló!

Az amway mosogatót tervezed ajánlani?:) Használtam, tudom, hogy jó, tudom, hogy nagyon sokáig elég. Szerettem, mert nem habzott, így nem kellett egyensúlyoznom, hogy ki ne csússzon a kezemből a tányér mosogatás közben, viszont nagyon jól tisztított. Amíg azt használtama lefolyó sem volt eldugulva egyszer sem.Tervezem is, hogy vissza állok rá.

2011. júl. 23. 10:24
 20/21 anonim ***** válasza:

75%-os válaszoló vagyok. Ha csak nem pontozgatják át valahol a válaszaim, mert akkor bármikor válthatok 76%-ra vagy 74%-ra :)

Én valóban az Amway-es Dishdrops mosogatószert használom, és egy 1 literes flakon évekig elég. Nem az a kérdés, hogy 1 hónap vagy 2 és fél. Ha arra szeretnél váltani, azt jó szívvel tudom ajánlani. Gyümölcsmosásra van hitelesítve, és a környezetet sem fogod vele szennyezni.

2011. júl. 23. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!