Melyik a lejobb mosogatószer, ami jól lehozza a zsírt?
Figyelt kérdés
a jar jó gáz lett, szinte semmit nem ér már, nemtom mit csináltak vele2011. jan. 6. 11:57
1/5 anonim válasza:
Alap cuccok mosogatására a Jar, de előtte áztasd be.
Ha ráégett zsírt akarsz leszedni, akkor a hideg zsíroldót ajánlom neked, de csak kesztyűben dolgozz vele, és ne lélegezd be, mert baromi büdös.
2/5 anonim válasza:
Nekem teljesen jó a Jar, lehozza a zsírt.
Ha valami nagyon égett van, azt beáztatom Domestosba pár órára, gyönyörűen lejön utána. Csak vigyázni kell vele, mert egyes műanyagok nem szeretik.
3/5 anonim válasza:
Mosószódát szoktam a mosogatószerhez adni, ha zsíros edényeket mosogatok.
Ha nagyon zsíros, beáztatom mosószódás vízbe.
Az olajsütő rácsos kosarát is csak beáztatom mosószódás vízbe, nem kell súrolgatni, lehozza róla az odasült olajat is.
4/5 anonim válasza:
A Metróba vettem Jart 5 literes igaz nem olyan a csomagolása mint régen mert teljesen zöld a kanna , de olyan sűrű alig tudtam átönteni kicsibe szerintem tuti!
5/5 A kérdező kommentje:
Nekem is jar van, de az utóbbi hónapokban olyan silány lett, hogy a babaleveses tányért se nagyon lehet elmosni vele. Vagy az összetevőt változtatták meg, hogy olcsóbb legyen a gyártás vagy ahol veszem (multi) máshonnan szerzi be, ahol lehet, hogy nem azt teszik bele, mint az igaziba?
2011. jan. 6. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!