Hogyan lehetne eltávolítani a leégést az edény aljáról úgy, hogy nem sértem meg az edényt? Tegnap óta áztatom, de nem jön le, nagyon leégett a lekvár középen.
Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 16:37
1/12 anonim válasza:
Tegyél az áztató vízbe mosószódát.
2/12 A kérdező kommentje:
Az meg mi? :S Nem igen hallottam még róla.
2011. júl. 6. 16:45
3/12 anonim válasza:
Próbáld meg ecet és só keverékével áztatni egy kis ideig vagy akar egy éjszakán át.
4/12 A kérdező kommentje:
Nem megy tönkre tőle az edény? Teljesen új, egyszer használtam.
2011. júl. 6. 16:59
5/12 anonim válasza:
pfff...na...jó kis szakács vagy :)
7/12 anonim válasza:
De forralás közben érdemes kapargatni is a leégést, ha teflonos, akkor spatulával, ha nem, akkor késsel. Bár ha nem teflonos, akkor fémszivaccsal is ledörzsölheted.
9/12 anonim válasza:
forralj benne mosogatószert, vagy ecetet. ha az nem hozza le, akkor semmi.
nálam már bevált párszor.
10/12 anonim válasza:
Ha zománcos, akkor a por alakú súrolószer leviszi. Az is igaz, hogy abban az edényben ettől kezdve nagyon könnyen odaég a többi kaja is.
A teflonosnál a súrolóport felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!