Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Szerintetek ennek lőttek vagy...

Szerintetek ennek lőttek vagy valahol lehet másikat venni hozzá? Vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés
A pasimmal vannak problémák 23 éves én 24 és mikor festették a lakás behülyült és leütötte a kaputelefont a falról sütöttem muffint valami baja volt vele és hozzámvágta utána bezárkozott a szobánkba én nekiáltam takaritani kijött és bevert eggyet a porszívómnak ami eltört és onnantol luftot szivott utána a mosogatógépemre haragudott meg és ököllel belevágott a kezelőjébe ott el is költöztem egy hétre de szeretem és visszamentem hozzá normális volt utána olyan erőszakosan sexelt velem hogy majdnem ottmaradtam és másnap is fájt utána mondtam hogy most nem alaklmas és bevert eggyet a gipszkartonos falba majd utána a mosógépemnek támadt neki a típusa : Whirlpool AWE 7519 és még csak 3 honapja költöztünk külön a lakás közös és most eljutottam arra hogy elég volt és a sok tárgybol amit tönkretett már párat pótoltam persze szinte mind az enyém volt a mosógépnek a tetejét szorongatta meg elgörbitette meg kifejelte a helyéről és az adagolo is eltört mennyibe kerülne megcsináltatni??? előre is köszi szépen mindenkit felpontozok elnézést a helyesirási hibákért de remegek az idegtől :S
2011. júl. 4. 22:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
moat nincs itthon tegnap ment el a valamijen céges buliba holnap reggel jön haza azért szeretnék lépni, minnél hamarabb és msot selejtezek hogy a mosóépemmel mivan jó akkor abból is vehetek másikat a lakásbol egy foritot se adna az tuti a cuccaimat potolni se fogja az tuti kaptam a samsung lcd tvm helyett egy ócska simát amibe ugrált a kép innen most nem nagyon tudok ugrálni még legalább 1 hét amig költözök kifogtam amerikát és előtte nem volt ilyen nem hiába lakva ismerni meg a másikat...és az a durva hogy ki se lehet nézni belőle mert vékony olyan kis gyerek még de néha nem lehet vele bírni hazajön leülök vekle beszélgetni meg egy mosógépet ugyanilyen tipusut kikövetelek rajta!!! az előbb vesztünk össze ismét telefonon mert elivott 25 ezret ami szintén nem mondható el mert inni sem szokott köszi a válaszokat
2011. júl. 5. 09:20
 12/13 anonim válasza:

Valóban az ember más, amikor napi 1-2 órát találkoztok, meg más, amikor együtt éltek... de azért nem olyan szinten, hogy egyszer kisangyal, utána meg vadbarom. Gondolom ezelőtt sem volt egy antialkoholista, hogy most meg 25 ezret elivott. Azért az ember nem olyan, hogy egy kortyot sem, utána meg ledönt 20 liter bort. Meg azt sem hiszem el, hogy eddig egy rendes, megértő társ volt. Csak legfeljebb nem volt _ennyire_ tahó. De még ha így is lett volna, mióta együtt laktok, nem szabadott volna hagynod, hogy idáig fajuljanak a dolgok. Nem szabadott volna hagynod, hogy ennyit megtehessen. Szóval sajnállak, de te is nagyban tehetsz róla, hogy hagytad, hogy ennyire böszme legyen veled. Elcseszted, hogy hagytad, hogy így viselkedjen veled. Nálam már az a mentalitás is veri a lécet, hogy hozzádvágja, amit sütöttél neki. Gondolom azt is hagytad, hogy nem épp irodalmi stílusban beszéljen veled. Apróságok, de itt kellett volna megfognod őt. Hagyod, hogy bunkózzon veled, mert hagytad, semmi nincs, ami visszatartja. Szétbarmolja a fél házat, erre 1 hét után szó nélkül visszamész hozzá. Már ekkor el kellett volna költöznöd. Mit akarsz megvárni, hogy egyszer ne a mosogatógépet verje szét, hanem téged? Bocsi, de szerintem jeelen helyzetben a legkisebb gondodnak kéne lenni, hogy a mosogatógéppel mi van. Azt vehetsz újat, de ha beveri a fejedet, na abból már nem fogsz kapni újat.

Egyébként meg tényleg igaza van annak, aki azt mondja, hogy nem vagy normális. Magyarázd meg, hogy aki ilyen mentalitású, így viselkedik veled, azzal miért vagy együtt? Ezt soha nem értettem, hogy jónéhány nő, aki amúgy rohadt könnyen meg tud szabadulni egy pasitól, miért pont a legidiótábbhoz vonzódik betegesen? Miért a legböszmébb az, aki bármit megtehet, mégis mindent elnézel neki? Valld be, más pasit tizedennyiért páros lábbal rúgtál volna ki. Miért nem egy olyan mellett köt ki, aki egy kicsikét rendesen bánik vele? Azzal ne jöjj, hogy "de hát szeret", mert h*lye érv, aki mindenedet szétveri, bunkó veled, (meg majd előbb vagy utóbb téged is szétver) az aztán rohadtul szeret. Azzal se gyere, hogy mert nem találnál mást, mert egyrészt miért ne tlaálnál, eddig is volt, aki rádtalált... másrészt magányosan élni még mindig jobb, mint testileg-lelkileg összetörve az intenzíven élet-halál között lebegni. Vagy simán csak rettegve végigélni az életedet.

2011. júl. 5. 21:54
 13/13 A kérdező kommentje:
holnap megyek innen el az ivás az volt nála a haverjaival ment minden hétvégén lakva ismerve meg a másikat ugye előbb volt egy nagyobb vita azthittem megcsap elekztem ma költekedni a kártyájárol hiszen nekem is kell másik mosógép meg ilyenek megvan a lakás most bérlem majd 1 évig utána valoszinű megveszem ma voltam és beszéltem meg a kiscsajjal hogy mi kell és mi nem utána vásárlás most itt az annya egy rohadt krrva aki szintén egy köcsög alkoholista tegnap éjjel felkerestem exem apját és ugye ő full gazdag ő nem ad de nem hagyná hogy a fiacskája éhenhajon nekem meg gyerekem van hála az égnek nem ettől a baromtól de én se moshatok kézzel meg ami az enyém volt azt kérem vissza köszi a válaszokat
2011. júl. 6. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!