Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Elvesztettem a fülhallgatóm...

Elvesztettem a fülhallgatóm végén található egyik kis gumit, tudok hozzá venni valahol egy másikat?

Figyelt kérdés
Arról a kis gumicuccról van zsó, amit közvetlen a fülembe teszek, ha nem volna világos. És nem nagyon szeretnék egy másik fülhallgatót venni, mert nem volt túlságosan olcsó.
2009. aug. 21. 14:10
 1/3 anonim ***** válasza:
fúhh azt én is mindig elhagyom... ez már a 2. csomag utolsó 2 darabja;) (ez is apám csomagjából de ő nem haszn.) szval sztem nézd meg vaterán ott olcsón akár komplett headset-et is vehetsz bár akk én már azt a duplát venném amibe 2-t lehet bedugni SE-hoz
2009. aug. 21. 14:18
 2/3 anonim ***** válasza:
tudsz venni szerintem akármilyen elektroboltban media markt ilyen helyeken
2009. aug. 21. 14:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha a szilikonról beszélsz(például: [link] akkor a Media Markt-ban ezervalamennyiért tudsz venni Sennheisert. Mondjuk nem tudom, hogy mindegyikben van-e, mert két MM-be

is azt mondták, hogy csak szervizben lehet kapni, aztán a harmadikban(Westendben) mégis kaptam... Szóval inkább úgy fogalmazok, h. WestEnd-Media Markt a tuti:)

2009. aug. 21. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!