Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Az miért van, hogy egyeseknél...

Az miért van, hogy egyeseknél patika tisztaság van, míg mások képtelenek rendet tartani?

Figyelt kérdés
Szerintetek min múlik?
2011. jún. 21. 16:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"pedig elött eminden héten letörölgettem, felmostam stb"

Akkor most rádöbbentél mennyire felesleges volt.......:D

2011. jún. 21. 19:54
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem az időn annyira nem múlhat. Ha valaki nagyon akarja, megcsinálja. Annak, akinek be van idegződve, mint nálam meg pláne. Mert egy percig se gondolkodok, mielőtt valamit a helyére visszateszek, csak visszateszem. Meg azon, ha látom, hogy már kedden van egy kis por a polcon, pedig pénteken letörölte, csak letörlöm. Nekem bejön, hogy olyan a lakás, mint egy katalógusban. Mindig rend van és tisztaság. Nem viselem el egyiknek a hiányát se. Mindennek meg van a helye még így is, hogy két gyerekem van és sokat dolgozom. Nekem a húgom mondta, hogy azért nincs rend nála, mert fárasztóbb visszatenni a pl. könyvet a polcra mint levenni. :D
2011. jún. 21. 20:13
 13/19 anonim ***** válasza:
19:54 nem, csak megfogadtam, h az érettségi végéig nem takarítok:D de nem tudtam mire vállalkozok:D
2011. jún. 21. 20:18
 14/19 anonim ***** válasza:
85%
Mi négyen vagyunk.Én nagyon szeretném a rendet,de rajtam kivül a többiek nem foglalkoznak ezzel.Amit tudok megcsinálok,de hiába kérem hogy csináljanak rendet legalább a maguk környékén semmi....Látnád a lányom íróasztalát!
2011. jún. 21. 21:01
 15/19 anonim ***** válasza:
53%

én azt vallom a lakás van értem, nem én érte. nem halok bele ha macskaszőrös kanapéra ülök le, vagy 3 napig áll a mosatlan a konyhában, este már semmi kedvem ilyenekkel foglalkozni.

porszívózni, felmosni hetente szoktam, mosdót, konyhát 2-3 hetente takarítom ki teljesen, a rumli elharapózása meg 2 hetente igényel rendrakást. ennél többször nem vagyok hajlandó, akit zavar, maradhat megcsinálni, de én nem érzem hogy kosz lenne, szép rendezett a lakás, és ketten nem csinálunk akkora retket.

2011. jún. 21. 22:36
 16/19 anonim ***** válasza:
A hozzá állás az a kapcsoló ami mindent elindít mihez hogy álsz hozzá én is mindig nehezen de erőt veszek magamon és sikálok máris ha kell minden nap!
2011. jún. 22. 00:27
 17/19 anonim ***** válasza:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:13 - Teljesen egyet értek a válasz írójával.

Nem értem, hogy hogy lehet valahol rendetlenség és tisztaság egyben. Pl.: ha le van szórva az újság, vagy könyv a földre vagy asztalra, akkor, hogy takarít ki alatta, ha meg megfogja akkor miért nem rakja a helyére, csak leszórja? Takarítás közben mindent idébb-odább szór?

A takarítás nem úgy kezdődik, hogy mindent elrakunk először?

2011. jún. 22. 13:51
 18/19 anonim ***** válasza:

Aki azt írta, hogy a kupi nem zavarja, de a piszok igen, tehát tisztaság van nála csak rumlival párosítva, ezen én is elgondolkodtam, hogy ez hogyan kivitelezhető:)

Körbe takarítja a kupit, vagy mindig odébb rakja, ahogy az előző írta?:D

2011. jún. 22. 22:09
 19/19 anonim ***** válasza:

Én többnyire csak akkor takarítok, ha vendéget várok, akkor is csak a látszat kedvéért. Persze ha szétfolyik valami olyan dolog, ami erősen bűzlene, azt egyből felmosom, meg nem rothasztok a szobában ételt...

A poratkáktól a legalaposabb takarítás sem szabadít meg. Az antibakteriális tisztítószerek meg többet ártanak az emberi szervezetnek, mint a baktériumok, amit elpusztítasz vele, különben is takarítás után 2 órával mind újra ott van.

A rendetlenséggel kapcsolatban meg: az az én rendem, ne másnak kelljen rendet raknom...

2013. nov. 10. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!