Az miért van, hogy egyeseknél patika tisztaság van, míg mások képtelenek rendet tartani?
"pedig elött eminden héten letörölgettem, felmostam stb"
Akkor most rádöbbentél mennyire felesleges volt.......:D
én azt vallom a lakás van értem, nem én érte. nem halok bele ha macskaszőrös kanapéra ülök le, vagy 3 napig áll a mosatlan a konyhában, este már semmi kedvem ilyenekkel foglalkozni.
porszívózni, felmosni hetente szoktam, mosdót, konyhát 2-3 hetente takarítom ki teljesen, a rumli elharapózása meg 2 hetente igényel rendrakást. ennél többször nem vagyok hajlandó, akit zavar, maradhat megcsinálni, de én nem érzem hogy kosz lenne, szép rendezett a lakás, és ketten nem csinálunk akkora retket.
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:13 - Teljesen egyet értek a válasz írójával.
Nem értem, hogy hogy lehet valahol rendetlenség és tisztaság egyben. Pl.: ha le van szórva az újság, vagy könyv a földre vagy asztalra, akkor, hogy takarít ki alatta, ha meg megfogja akkor miért nem rakja a helyére, csak leszórja? Takarítás közben mindent idébb-odább szór?
A takarítás nem úgy kezdődik, hogy mindent elrakunk először?
Aki azt írta, hogy a kupi nem zavarja, de a piszok igen, tehát tisztaság van nála csak rumlival párosítva, ezen én is elgondolkodtam, hogy ez hogyan kivitelezhető:)
Körbe takarítja a kupit, vagy mindig odébb rakja, ahogy az előző írta?:D
Én többnyire csak akkor takarítok, ha vendéget várok, akkor is csak a látszat kedvéért. Persze ha szétfolyik valami olyan dolog, ami erősen bűzlene, azt egyből felmosom, meg nem rothasztok a szobában ételt...
A poratkáktól a legalaposabb takarítás sem szabadít meg. Az antibakteriális tisztítószerek meg többet ártanak az emberi szervezetnek, mint a baktériumok, amit elpusztítasz vele, különben is takarítás után 2 órával mind újra ott van.
A rendetlenséggel kapcsolatban meg: az az én rendem, ne másnak kelljen rendet raknom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!