Miért képtelenek olyan dugaszt gyártani kádba ami passzol is tökéletesen?
Ba... ne nézzétek már hülyének a kérdezőt, gondolom hogy nem fog kisebb dugót venni direkt a nagyobb lyukra!!! Amúgy nekünk is olyan volt a régi vaskádunk, hogy eltökítettük valahova az eredeti dugót, és amit már venni tudtunk hozzá, méretet, az eresztett egy pár miliméteres lyukon. Fürdés közben halgattam, ahogy szép lassan bugyog lefelé a víz!
Arra gondoltam, hogyha veszel egy szettet, amiben van olyan fém lefolyó lyuk, meg az ahhoz tartozó dugó, és lecserélnéd őket, ha le lehet, akkor megoldódhatna a problémád.
10:12-es: a 07:36-os vagyok. Nema zt irtam, hogy a kérdezö nem tudja, hogy mekkora dugó kellene, hanem, hogy valószinüleg idöközben más méretü a szabvány. Ha csak 1 mm a különbség, akkor az nem feltünö, csak éppen nem zár többé.
Az általad javasolt csere viszont jó megoldás lehet.
Köszönöm ki fogom próbálni!
Persze nem feltünően szóval 1 mm ha lehet talán a rés, de fürdés közben picit hallom, hogy folyik a víz és egy óra után érdekes mód elfogy a víz fele a kádból pedig meg is mértem egyszer magamat utána, nem a testem szívta fel... és nem is iszom a vizet :D
Azért dzomorú, hogy a régi dolgokhoz ma már nem lehet kapni alkatrészt "vegyél újat, dobd el a régit" felkiáltással! (és itt most lehet szó mosógépről, hűtőről stb...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!