A cicám lepisilte a futócipőmet. Hogyan moshatom ki lavórban? Textil jellegű a teteje.
Figyelt kérdés
Nem fog deformálódni?2011. jún. 20. 10:10
1/10 anonim válasza:
Szerintem áztasd be öblítős vagy mosószeres vízbe, aztán hagyd a napon megszáradni.
2/10 anonim válasza:
Én minden fajta cipot símán beteszek a mosógépbe.Jó pár éve így csinálom,de egyiknek sem lett semmi baja,még az adidasoknak sem.
3/10 anonim válasza:
én is a mosógépben mosom a tornacipőket. kb 30 éve.
5/10 anonim válasza:
De előtte szerintem slaggal, vagy folyó víz alatt nagyon alaposan öblítsd ki. És szórd be a belsejét szódabikarbónával, hadd szívja ki a szag egy részét. Öblítőt ne tegyél bele, mert az csak felerősíti az amúgy is maró szagot. Nekünk még a padlóról is nehéz volt eltüntetni a cicapisi szagot. Egy cipőből meg...sok sikert. Amúgy nyugodtam mosd mosógépben, de csak egymagába. Max, ha kevés a mosógépnek az az egy cipő rakj mellé egy régi törölközőt vagy valamit. Sok sikert.
6/10 anonim válasza:
Nekem nem sikerült sehogy eltűntetni a szagot. Párom egyik cipőjébe pisilt bele, kimostam, megszárítottam nem volt szaga, viszont amikor a párom felhúzta kis idő után macskapisi szagú lett még a zoknija is.
7/10 anonim válasza:
Utolsó!Nem inkább a párodnak volt lábszaga?Mert simán ki lehet mosni a macskapisit,és a szag is eltunik!
8/10 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy hő hatására előjönnek a már kimosott szagok. Például egy agyonizzadt pólót hiába mosol ki, ha felveszi valaki előjönnek belőle a szagok, amiket nem mostak ki időben (vagyis sokáig büdös maradt a póló).
2011. jún. 20. 21:10
9/10 anonim válasza:
17:22 nek a lábszag nem egyenlő a macskapisivel.
Kedves kérdező, hogy sikerült a mosás?
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a kérdést, még nem mertem belefogni, kicsit félek, hogy "elrontom":)
2011. jún. 22. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!