Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A telefont lepisilte a kutya...

A telefont lepisilte a kutya . Mit tegyek? :S

Figyelt kérdés

a telefon egy galaxy s,és kb 4 hónapos...

ma reggel arra kelek,hogy nem indul,csak a betöltésig jut el,utána kezdi előröl.

mit tudok tenni az ellen,hogy vége legyen a telónak?

akksit már természetesen kiszedtem,és még olvastam neten,hogy hadjuk száradni,de a kutyahúgy ugye nem csak vízből áll...

garancia van rá,de ezt nem csinálnák meg abba,az tuti!

tanácsok...?:S esetleg szedjem szét és töröljem? de akkor ugrik a garim...:S

2011. szept. 25. 07:13
 1/6 A kérdező kommentje:

jaj,és azt elfelejtettem mondani,hogy a kutya csak egy 2 kilós csivava,szóval ő csak pár cseppet hugyozik,nem 10litert...:D

de mégis sikerült neki pont olyan helyre,hogy az befollyon a hátlap alá...

2011. szept. 25. 07:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is jártam úgy telóval, hogy belemnt a víz. Szinte csak néhány esőcseppnyi, de épp elég volt ahhoz, hogy megbolonduljon a teló. Ha nem viszed mihamarább szervizbe, az már az életben nem lesz jó, főleg, ha a CPU kapott. Ki kell tisztítani, aztán valahogy helyreállítani. Ne kezdj el hajszárítózni, keress egy szervízt, mert erre valóban érvénytelen a garancia, de mihamarább, mert hetek múlva már biztosan nem mented meg.
2011. szept. 25. 09:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Keresd meg a kutyát és pisild le te is!
2011. szept. 25. 10:15
 4/6 A kérdező kommentje:
kösz:D,
2011. szept. 25. 11:00
 5/6 anonim ***** válasza:
A vizelet elkorrodálhat dolgokat. Ha 2-3 nap akku nélküli száradás után sem indul, akkor szervíz. "beázásra" valóban nem érvényes a gari, de ált azt mondják párezerért megpróbálják megcsinálni. Végső esetben megpróbálhatod desztilált vízzel átmosni, a kijelző viszont ne kapjon vizet. Majd újabb 2-3 nap száradás. Hajszárítózni nem szabad.
2011. szept. 25. 11:08
 6/6 A kérdező kommentje:

igazából szerintem a cpu nem kapott, csak a bekapcs gomb,szóval csak azért indult folyton újra,na akkor pár nap után kipróbálom aksival,és hátha jólesz:)

egyébként ez a kutya nem rendesen odavizelt,hanem csak jelzett,de sajnos pont ott találta el,ahol be tud folyni a vizelete...(jaj de jó...:SSS) és mint mondtam,a kutya egy 1-2 kilós csivava,ami ilyen pár cseppet vizel,még akkor is,ha nem jelöl ...:)

annyi a gond,hogy azt nem tudom,mikor pisilhette le,mert már csak reggel láttam,hogy mivan vele(ugye az akksiról addig kapott energiát) szóval lehet,hogy akkor már volt ideje korródálódni,vagy miafrancot csinálni...:S

2011. szept. 25. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!