A telefont lepisilte a kutya . Mit tegyek? :S
a telefon egy galaxy s,és kb 4 hónapos...
ma reggel arra kelek,hogy nem indul,csak a betöltésig jut el,utána kezdi előröl.
mit tudok tenni az ellen,hogy vége legyen a telónak?
akksit már természetesen kiszedtem,és még olvastam neten,hogy hadjuk száradni,de a kutyahúgy ugye nem csak vízből áll...
garancia van rá,de ezt nem csinálnák meg abba,az tuti!
tanácsok...?:S esetleg szedjem szét és töröljem? de akkor ugrik a garim...:S
jaj,és azt elfelejtettem mondani,hogy a kutya csak egy 2 kilós csivava,szóval ő csak pár cseppet hugyozik,nem 10litert...:D
de mégis sikerült neki pont olyan helyre,hogy az befollyon a hátlap alá...
igazából szerintem a cpu nem kapott, csak a bekapcs gomb,szóval csak azért indult folyton újra,na akkor pár nap után kipróbálom aksival,és hátha jólesz:)
egyébként ez a kutya nem rendesen odavizelt,hanem csak jelzett,de sajnos pont ott találta el,ahol be tud folyni a vizelete...(jaj de jó...:SSS) és mint mondtam,a kutya egy 1-2 kilós csivava,ami ilyen pár cseppet vizel,még akkor is,ha nem jelöl ...:)
annyi a gond,hogy azt nem tudom,mikor pisilhette le,mert már csak reggel láttam,hogy mivan vele(ugye az akksiról addig kapott energiát) szóval lehet,hogy akkor már volt ideje korródálódni,vagy miafrancot csinálni...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!