Melyik mosógépet érdemes venni?
amiken gondolkodom: Gorenje, Siemens, Bosch, Samsung, Indesit. (ez a minőségi sorrend?)
ha valamelyik márkáról van tapasztalatod, kérlek, oszd meg velem. köszi!
Amikor mosógép keresési fázisban voltam, sokan mondták, hogy csak Whirlpoolt ne vegyek, mert milyen sz@r. Ehhez képest anyósomnak az van és semmi gondja vele. Ugye, kinek mi jön be...
Nekem Indesit felültöltős van immáron 4. éve, de meg vagyok elégedve vele. Egyedül az a bajom vele, hogy a mosószer tartályt nem tudom rendesen kimosni. Elöltöltőset szerettem volna, de ahhoz kicsi a fürdőm.
Nekem 3 és fél éves Whirlpool-om van, vasárnap megadta magát. Csak centrifugázni hajlandó,és folyik belőle valahol a víz, ráadásul rozsdásodik az alja. Mivel van kijelzője, üzenget. Drágábban vettük, hogy tovább tartson a garancia.
Második telefonálásra megígérte a szerelő, hogy pénteken reggel kijön és megjavítja.
Most kézzel mosok, kezdem érteni, hogy a mosónők korán halnak.
Az első automata mosógépem egy Hajdú Energomat volt, 18 évig bírta. Ha kevés ruha volt benne, elkóricált, sőt, a követ is feltörte, de sokáig bírta. Utána kétszer volt Fagor mosógépem, az egyiket nagyon szerettem, mert kiválaszthattam, hogy mennyi ruhát milyen hőfokon mennyi ideig szeretnék mosni. Volt másmilyen gépem is, de már nem emlékszem a márkájukra.
Szerintem a mai háztartási gépeket direkt úgy gyártják, hogy minél gyakrabban kelljen újat vennünk.
Ha lenne helyem és időm, a régi forgótárcsás mosógéppel és ahhoz való centrifugával mosnék. Azzal viszont több vizet használtam, úszott a fürdőszoba, amíg ide-oda rakosgattam a ruhákat 2 öblítés között, meg amíg betettem a centrifugába. Bár ennyi erővel a patakra is járhatnék mosni.
Off!
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:53
Juliska ! Ha a patakra mész mosni,megleslek ám!
Jancsi.
köszi a válaszokat!
nekem is egy mosógépszerelő mondta, hogy gyakorlatilag egyformán hamar mennek tönkre a mai mosógépek, nem érdemes drágábbat venni. nekünk a 8 éves Bosch adta meg magát!
Gorenje, Aeg eddig a legszimpatikusabb. estleg Indesit.
INDESITET NE EGYÉL!
nekünk az volt, 3X is befürödtünk vele, oké, hogy tönkre megy, de nincs hozzá alkatrész, vagy ha netán van, olyan drága, hogy nem érdemes megcsináltatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!