Rengeteg választ fogsz kapni,nem nagyon fogod tudni így eldönteni,mindenkinek más.Bár nincs a felsorolásban,magam részéről,"Wörpul".(bocs,nincs kedvem kimenni megnézni hogy írják)Én erre esküszöm 14 éve nyúzom keményen,és állja a sarat.Anyukám Indesitje 3 hónap,majd 3 év után végleg megadta magát.
2011. jún. 1. 13:36
2/18 D.O.81 válasza:
Üdv!
Siemens és Bosh(fos) ezeket máris rakhatod a sülyesztőbe.
Gyatrák és meghibásodásra hajlamosak, javításuk meg egy vagyon, még akkor is, ha van alkatrész.
Gorenje, Samsung, Indesit nagyjából egyre megy, de semmiféleképpen sem javaslom még az elektronikus vezérléssel megáldott gépeket. Eddig nem nagyon láttam olyat, ami 5 évesen! is még jól működott volna.
Sok sikert!
2011. jún. 1. 13:53
3/18 anonim válasza:
Nekem is Whirlpool van,már 8-dík éves de azon kivül,hogy vagy 1,5 éve kicserélték benne a szivattyút ami 5000.- volt semmi baja nagyon szeretem.
2011. jún. 1. 14:08
4/18 anonim válasza:
nekem is whirlpoolom van felültöltőd 6 éves sokat használom van hogy néha több ruha kerül bele mint kellene és még ennek ellenére is jó szépen mos keveset fogyaszt
2011. jún. 1. 14:15
5/18 anonim válasza:
Nekem egy 13 éves Siemens-em van, azon kívül, hogy a gyerek összefirkálta az oldalát, a világon semmi baja nincs, mos, mint az angyal. Ugyanez a tapasztalatom a Bosch-sal, amit a szüleim használnak, hamarosan múzeumi darab, talán egy csőbilincset cseréltek rajta összesen.
25/N
2011. jún. 1. 14:43
6/18 A kérdező kommentje:
köszi!
akkor nem egyszerű, ha ennyire mások a tapasztalatok...
várok még válaszokat...
2011. jún. 1. 14:53
7/18 anonim válasza:
Ha van keret, Miele.
Tapasztalatból mondom.
2011. jún. 1. 15:04
8/18 anonim válasza:
14:43 vagyok, a Mielével én is egyetértek, több háztartási gépem is ilyen márkájú, pl mosogatógép. Szuper.
2011. jún. 1. 15:14
9/18 anonim válasza:
Nekem Samsung van. Ennek egyszerű oka: sokkal olcsóbb, mint bármelyik másik. Lehet, hogy csak öt évet bír ki, de csak ötvenezrem bánta, nem száz.
2011. jún. 1. 15:24
10/18 anonim válasza:
Ha most kellene vennem, Gorenje vagy AEG jönne szóba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!