Mire valo a konyhai reszelo negyedik oldala?
Figyelt kérdés
van a kis es nagy lyuku reszelo, a gyalu es egy negyedik oldal, csillag mintaval... na ez az amire gondoltam...2011. máj. 28. 18:05
1/8 anonim válasza:
én azon legutóbb pl szerecsendiót reszeltem.
2/8 anonim válasza:
Sztem nyers krumpli vagy répa - ilyesmi. De aki nem használja, annak csak tartja a másik három oldalt, hogy ne lifegjen.
3/8 anonim válasza:
Konkrétan nem tudom mire való, de a hagymát a töltelékbe mindig azon reszelem le. Utána viszem a fürdőbe és tusolóval jól lecsapatom.
4/8 anonim válasza:
Eredetileg nyers krumpli reszelésére való,a sztrapacskát kell így készíteni.De nagyon durva,még soha nem sikerült úgy használnom,hogy el ne reszeltem volna vele a kezemet.
5/8 anonim válasza:
Tartja a másik 3oldalt hogy ne lifegjen!! :) :) :D :D A legjobbb!!!!
6/8 anonim válasza:
A citrom héját is tök jól lehet reszelni rajta, pépes lesz tőle, nem csíkok, mint a kis lyukún. Csak kell akkor egy ecset, amivel le lehet söpörni róla.
7/8 anonim válasza:
Én is krumpli, hagyma meg alma reszeléshez használom.
Viszont mosogatásnál mindig szenvedek vele. :(
A zuhanyra nem is gondoltam, megfogadom. :)
8/8 anonim válasza:
Tormát prímán lehet reszelni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!