Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mit lehet tenni (a rituális...

Mit lehet tenni (a rituális felgyújtáson kívül) a kivasalhatatlan ingekkel?

Figyelt kérdés
Pár napja vettem Calvin Klein ingeket, a többségük vasalható, de van egy (persze az, amit a legjobb viselni), amelyiket egyszerűen nem lehet rendesen kivasalni. Mindig maradnak benne 'hosszanti törésvonalak'. Amikor a vasalódeszkán már úgy tűnik, hogy kész, felemelem és látom, hogy tele van vékony gyűrődésekkel amiket képtelen vagyok kivasalni. Mindent próbáltam már: alacsony hőfokon, magas hőfokon, gőzzel, anélkül, finoman, durván, előnedvesítve és csont szárazon. Várom a házipraktikákat, hátha segít valamelyik. Az anyaga 100% pamut.
2011. máj. 24. 11:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
félig megszáradva vasald. amúgy elárulom, rajtad kívül valszleg senki nem veszi észre azokat a hosszanti csíkokat.
2011. máj. 25. 13:39
 12/12 A kérdező kommentje:

2011.05.24 21:47-esnek: el tudom képzelni, én is közel voltam ahhoz hogy elpusztítsam :)

2011.05.25: 13:39-es: ha nem látszana nem is érdekelne, de sajna a tükörben elég jól látszik :(

kösz mindenkinek a tippeket, a 30 fokos mosás, vasaláskönnyítő öblítővel + vasaláskönnyítős bespriccelés segít! jobb mintha vasalóba töltendő vasaláskönnyítőt használnánk, mert így nem kell addig felhevíteni a vasalót, hogy gőzöljön, kíméli az anyagot és tényleg kisimul az ing!

2011. máj. 25. 16:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!