Mit lehet tenni (a rituális felgyújtáson kívül) a kivasalhatatlan ingekkel?
Figyelt kérdés
Pár napja vettem Calvin Klein ingeket, a többségük vasalható, de van egy (persze az, amit a legjobb viselni), amelyiket egyszerűen nem lehet rendesen kivasalni. Mindig maradnak benne 'hosszanti törésvonalak'. Amikor a vasalódeszkán már úgy tűnik, hogy kész, felemelem és látom, hogy tele van vékony gyűrődésekkel amiket képtelen vagyok kivasalni. Mindent próbáltam már: alacsony hőfokon, magas hőfokon, gőzzel, anélkül, finoman, durván, előnedvesítve és csont szárazon. Várom a házipraktikákat, hátha segít valamelyik. Az anyaga 100% pamut.2011. máj. 24. 11:15
1/12 anonim válasza:
vidd el a tisztítóba, ott vasaltaasd ki, vagy ha nem nagyon feltűnő, akkor viseld gyűrötten. :D
2/12 A kérdező kommentje:
a tisztitusz lesz a következő, de sajna gyűrödten nem tudom felvenni mert zakó nincs mindig rajtam
2011. máj. 24. 11:37
3/12 anonim válasza:
vizesen akaszd fogasra,majd akkor vasald amikor még nem száradt meg
4/12 anonim válasza:
NEdvesítsd be, vállfán szárítsd és gőzzel vasald
6/12 anonim válasza:
épp ma olvastam, hogy az alufólia megsokszorozza a hőt vasaláskor. szóval egy daram alufólia a vasalódeszkára, rá az ing és úgy folyamatosan haladva vasalni. vállfán hűteni, hogy semmihez se érjen hozzá.
persze ettől még rajtad gyűrődni fog....szóval nem lesz a kedvenced.
7/12 anonim válasza:
a tisztitusztól is összehajtva kapod vissza, szóval a hajtások meg fognak látszani. pénzkidobás szerintem.
8/12 A kérdező kommentje:
inget csak vállfán szárítok. az már kevésbé baj, ha rajtam gyűrődik, mert azért az minden inggel így van.
akkor 30 fokon, alacsony fordulatszámú centrifugával, vasaláskönnyítővel fogom mosni, és enyhén nedvesen alufólián, gőzölve, alacsonyabb hőfokon próbálom vasalni. köszi a tippeket, majd beszámolok:)
2011. máj. 24. 14:46
9/12 anonim válasza:
Túl sok reményt ne fűzz hozzá!:) Én vasaláskönnyítőn mosom a férjem ingeit, alacsony centriszámon, vállfán szárítom és gőzölőssel vasalom, mégis vannak olyan anyagok, amit akárhogy erőködök, nem tudom rendesen kivasalni!
10/12 anonim válasza:
30 fok és mielőtt centrizik a gép állitsd le és vedd ki az ingeket és csöpögtesd fürdőbe kádba vagy az udvarra tedd ki és gőzzel vasald engem egyszer felidegesített amaerikai konyhás nagy nappalim van és ott vasaltam és vasaltam felugrot belevasaltam a gyűrődést felidegesitett nyultam a mosogatógéphez és ki a nagy kést és szét vágtam darabokra ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!