Hogyan teregessem ki a vizes ruhát?
Figyelt kérdés
Van 2 fiam, és a nagyobbik gyerekemnek mindig az a problémája hogy kinyúlik a ruhája. Ötletem sincs hogy kéne kiteregetni úgy hogy ne nyúljon ki egyáltalán. Valami ötlet?2011. máj. 1. 10:48
1/5 anonim válasza:
ez a legritkább esetben múlik azon, hogy hogyan teregetsz. A kötött cuccok kinyúlnak ha rosszul van kiterítve, pl. Vegyél jó minőségű ruhát, az nem fog kinyúlni. Csak persze gyerekruhára nem nagyon éri meg annyit költeni, úgyis legfeljebb egy fél évig hordja.
2/5 anonim válasza:
Szerintem a mosáson is múlik. Próbálj használni mosózsákot,mert ebben az esetben nem tekerednek-nyúlnak mosás közben. Már itt nyertél valamit. Továbbá próbáld meg a nyitható szárító tetején fektetve szárítani, azaz több szálon teregetni.
3/5 anonim válasza:
Nagyon sokan elkövetik pl azt a hibát, hogy mikor rázzák ki a ruhát teregetés előtt, nem a póló nyakánál a varrásnál fogják meg és rázzák, hanem alul. Ráadásul jól kifeszítve teregetik , hogy ne legyen gyűrött. Ebben az esetben is kinyúlik főleg az alja.
4/5 anonim válasza:
Pólókat vállfán száríts, nem nyúlik, nem gyűrődik.
5/5 anonim válasza:
Én megfogom a vállánál, megrázom határozottan 1x, és 1 szálra terítem a szárítón. Nekem soha nem nyúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!