Hol tartjátok a konyhakendőt használat után?
Köszi a gyors válaszokat!
Első válaszolóhoz hasonlóan rakom el én is csak, nem tetszik hogy ilyen helyeken van.
Második válaszoló, a mágneses fogas még új számomra. Kifogom próbálni, a hűtő egyik oldala a bútor felé néz, ott lóghatna.
Köszi!
Anyukám vett 100 forintos boltban egy műanyag valamit, itt a képe: [link]
Ezt ráapplikálom a konyhaszekrény fogantyújára és a fogak közé csíptetem a konyharuhát. Illetve a mosogatógép résnyire nyitott ajtajára szoktam teríteni. A fürdőszobában is ilyesmire van felfogatva a kéztörlő.
Nem azért mondom, de ez számomra igencsak meglepő!
Nekünk van erre egy külön kis dolog a konyhában. Úgy kb. 20 éve ott van!
Biztos lehet ilyet kapni manapság is, nem akarom elhinni, hogy erre még nem találtak ki megoldást a gyártók.
Nálunk egyszerre 5-6 konyharuha is használatban van. Na szóval ez a tartó falra, szekrényre szerelhető. Ilyen kis műanyagszerű hosszú téglalap. Vannak rajta lyukak. Nem igazán tudom így körülírni, de kicsit gumis az a rész, ahová a ruhát bedughatod és akkor az megfogja. Egy X betűt képzeljetek el, mert X alakú a nyílás. Így megtartja a konyharuhát és nem esik ki.
Szerintem ez direkt erre való, mert szüleim így vették, nem itthon lett összerakva vagy ilyesmi :)
Nagymamámnál a sütő fogantyúján vannak vagy régen volt neki egy kis ruhaszárító szerűség a konyhában a falra erősítve. Egy egy sima falra szerelhető dolog, műanyagban is fában is kapható. 3 hosszabb pálcika és széthajtható. Erre ráterítheted. Mai modern konyhákban annyira nem elegáns, de biztos kapni fémből készültet is az talán jobban mutat.
Megint én. Másik nagymamámnál pedig olyan módon van megoldva, ahogy az egyik válaszadó is írta. Egy kis műanyag akasztó. Egy pici négyzet (különböző színekben kapható) amelyből kilóg egy akasztó. A hátoldala ragadós, lehúzod a matricát és az előtte jól áttörölt tiszta, felületre ragasztod. Fontos, hogy ha lemosod előtte vagy nedves dologgal áttörlöd akkor várj egy 10-15 percet vagy többet, mert hiába tűnik száraznak nem fog odaragadni rendesen.
Nagyon jó, mert szinte észrevehetetlen, kis picike. Nem is foglal sok helyet a ruhával együtt sem. Természetesen több is ráfér, nem csak egy darab. :)
Nálunk is volt ilyen régen (most ugrott csak be), időnként nálunk is leesett, de volt, hogy megelégeltük és pillanatragasztóval ragasztottuk vissza. :D De vigyázz, mert nem tudom ezeknél az újabbaknál hogy van, de a régiek miután leestek foltot hagytak. Vagyis a ragasztó ott maradt utánuk és sokszor nehéz volt lekaparni. Na persze a végére lejött, csak azért mondom, hogy ne tedd valami nagyon drága, nagyon exkluzív felületre.
én sose teszem a szekrénybe ott csak a tiszták vannak :-o
hát a sütő fogantyúján!
jó arra odafigyelni hogy a konyharuha színe passzoljon a többi textilhez pl tányéralátét vagy a székek huzata stb. vagy a konyha alapszíneinek egyikéhez akkor nem idegesítő, hanem beleillik a képbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!