A szerencsebambuszt ti vízben vagy földben tartjátok?
Figyelt kérdés
én vízben, és kicsit elrohadt az alja feljebb hozott új gyökereket meg új hajtásokat. Most levágjam az elrohadt részt és ültessem földbe?2011. aug. 12. 18:35
1/8 anonim válasza:
amikor volt bambuszunk, akkor vízben tartottuk és vettünk bele ilyen agyaggolyókat vagy mit.állítólag vmi tápagyag van benne és azt a bambusz fel tudja szívni.
2/8 anonim válasza:
én vízben tartom...nem észleltem az ilyenfajta problémát
3/8 anonim válasza:
Én földbe ültettem, mert ha szűk nyakú vázába teszem, a gyökértől nem tudom belőle kiszedni ahhoz, hogy a vázát esetenként kimossam. A szélesebb szájú vázában pedig nem mutat jól. Így cserépbe raktam, intenzíven öntözöm és így is szép.
4/8 anonim válasza:
mi is földben tartjuk, már évek óta megvan és nincs semmi baja.
5/8 anonim válasza:
földben tartom, 2-3 éve megvan és gyönyörű még mindig.
6/8 anonim válasza:
Vízben,és ez az egyetlen növényem,amit még nem nyírtam ki.
7/8 anonim válasza:
több is van. az egyiket elültettem, az sokkal szebben, gyorsabban nő mint a másik kettő, akik vízben vannak. sztem őket is földbe teszem hamarosan.
8/8 anonim válasza:
Körülbelül 6-7 éve van vízben, és semmi baja, bár nem is burjánzik igazán szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!