Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Miért büdös a konyharuha?

Miért büdös a konyharuha?

Figyelt kérdés
Akármivel mosom, akármennyi öblítőt teszek a mosógépbe, mindig büdös marad. Már áztattam is. Másnál is van ilyen? Hogyan lehetne kiküszöbölni?
2011. ápr. 5. 17:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
nem lehet, hogy zsíros lett? aztnem szedi ki a mosópor.mosd ki egyszer mosogatószerben. és utána tedd a gépbe
2011. ápr. 5. 17:44
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
hipózzad, vagy főzd ki 90 °-on!
2011. ápr. 5. 17:47
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
A hypó vagy a szóda megoldja.
2011. ápr. 5. 17:51
 4/16 A kérdező kommentje:
Domestosos vízben áztattam, de megpróbálom akkor a mosogatószert és a szódát. Remélem segíteni fog.
2011. ápr. 5. 17:53
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig hipóval és mosóporral mosom 90 fokon, és ha lejárt a gép, áttekerem még 1x öblít cenrizre és akkor öntöm bele az öblítőt!Az én konyharuhám így mindig illatos!
2011. ápr. 5. 18:06
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én csak mosószódával, 90 fokon mosom, de nem öblítőt teszek, hanem ecetet. Így jobb lesz a nedvszívó képessége. Olyan kellemes illata van még télen is, mintha szabadban száradt volna.
2011. ápr. 5. 19:30
 7/16 anonim ***** válasza:
Általában berohad a víztől, azért büdös. Én nem használok öblítőt, pláne nem konyharuhára (amikor eltörlök egy poharat, rákenem az öblítőt? ne már...). Viszont néhány napig használom csak, nagyon maximum egy hétig. Aztán kimosom, és mosás után még legalább egy hétig szárítom. Ez idő alatt biztosan meghalnak benne az elszaporodott gombák, hiszen azoknak nedvesség kell - és ezek okozták a büdöset.
2011. ápr. 5. 20:49
 8/16 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam poharat törölgetni, meg semmit sem, mert feleslegesnek tartom, ha lecsepegtetem és csepp és szösz mentes lesz így is!Én szeretem az öblítő illatú törölgetőket, viszont a konyha illetve zsír illatúakat nem!Ha megeszem, vagy megiszom az öblítőt attól, hogy eltörölgettem velük valamit is, az az én bajom!A ruhát is kimosod vele és felveszed, ami a bőröddel fog érintkezni ne mááááár!Nem fogok attól az öblítő mennyiségtől bekrepálni!
2011. ápr. 5. 21:43
 9/16 anonim ***** válasza:
Még valami, ha valaki hipóval mossa ki vagy domesztosszal, az nem baj????csak az öblítő!Kérlek én a mosogató vízbe is rakok domestost vagy hipót, ha mosogatok, mert ezzel fertőtlenítek!
2011. ápr. 5. 21:45
 10/16 anonim ***** válasza:
Én áztatás nélkül rakom a gépbe, mosópor+csodaszóda, 90°-ra és nem büdös, hanem gyönyörű tiszta. Igaz én semmit nem szoktam tenni a konyharuhákhoz, max. olyan rossz pólót, amit portörlőnek használok.
2011. ápr. 6. 06:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!