Miért áraszt büdös illatot az Ázsia centerben vásárolt Silan szemcsés öblítő?
Nektek is volt már hasonló? Én most vettem, 2 hete egy ilyen kék színű szemcsés vagy kristályos állagú Silan öblítőt 800Ft-ért!
Megkérdeztem a magyar hölgyet a boltban hogy ez mi és a használatát is elmondta, majd itthon kipróbáltam és olyan büdös van a lakásban tőle (a mosott ruhának nincs csak amit áraszt ki magából) hogy...!
Merjek használni még belőle vagy csak átvertek valami ócskasággal? Pedig silan és a dobozára volt írva hogy henkel és azért is mertem elhozni..ja és nem hígítom!
Köszi előre is a segítséget!
éédes istenem, hát ilyenen mér spórolsz? ázsia centerből öblítőt? onnan én még ruhát sem vennék, nem hogy ilyen összekevert löttyöket.
ez volt a tanulópénz, legközelebb menj a tescoba, ott van a szomszédban.
"büdös illat" – ez mekkora paradoxon. Mint a dolgos cigány. :DD
Azt úgy hívják magyarul, hogy "bűz", édes rózsám.
te most komolyan elhitted, hogy az Ázsia Centerben valódi Silan öblítőt kapsz 800-ért?
Szerinted ugyanott a "guccsi" napszemüveg vagy a "lakoszt" póló is eredeti?
Naugye.
Múltkor valaki írta, hogy mennyivel olcsóbbak ott a márkás szempillaspirálok, mint a drogériákban...
Lehet, ő jobban megfizet majd a naivitásáért, mint te.
Örülj, hogy egy kis bűzzel megúszod a skót génjeid felszínre törését - képzeld, bőrrel érintkezve micsoda allergiát is kiválthat!
1. Tuti nem Silan volt.
2. Az öblítő nem lehet szemcsés, vagy kristályos anyagú, csak folyékony, vagy vannak a párnák. (pl. Ariel)
Tanulság!
Legközelebb ne vegyél öblítőt az Ázsia Centerben!
Így jár aki tömi ezeknek a mocskoknak a zsebüket.
Büdös illat, még ilyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!