Megéri ennyiért takarítani?
Figyelt kérdés
Irodán dolgozok, a takarítónőnk felmondott. A főnököm megkérdezte tőlünk belsősöktől, hogy elvállalná e valaki nap végén a takarítást vagy vegyen fel ismét egy külsőst. Én igent mondtam. 30ezer Ft-ot fogok kapni, minden nap tovább maradok, céges autót kapok. Szerintetek ez jó összeg? Mert fogalmam sincs, hogy más mennyit kereshet. Köszönöm.2011. márc. 21. 10:25
11/13 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy megéri, mert ilyen munkáért nem fizetnek többet sehol. Gondolom ezt azért feketén kapod, de így is megéri, főleg, ha céges autó is jár mellé.
12/13 anonim válasza:
én most azonnal rohannék, ha lenne egy ilyen lehetőségem! :D
ha szükséged van arra a 30ra, akkor csináld. a munka nem szégyen. az undi dolgokra ott a gumikesztyű.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Már az elején elvállaltam, csak kiváncsi voltam, hogy megéri e.
2011. márc. 21. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!