Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Megéri ennyiért takarítani?

Megéri ennyiért takarítani?

Figyelt kérdés
Irodán dolgozok, a takarítónőnk felmondott. A főnököm megkérdezte tőlünk belsősöktől, hogy elvállalná e valaki nap végén a takarítást vagy vegyen fel ismét egy külsőst. Én igent mondtam. 30ezer Ft-ot fogok kapni, minden nap tovább maradok, céges autót kapok. Szerintetek ez jó összeg? Mert fogalmam sincs, hogy más mennyit kereshet. Köszönöm.
2011. márc. 21. 10:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt mondom, hogy megéri, mert ilyen munkáért nem fizetnek többet sehol. Gondolom ezt azért feketén kapod, de így is megéri, főleg, ha céges autó is jár mellé.
2011. márc. 21. 14:16
 12/13 anonim ***** válasza:

én most azonnal rohannék, ha lenne egy ilyen lehetőségem! :D

ha szükséged van arra a 30ra, akkor csináld. a munka nem szégyen. az undi dolgokra ott a gumikesztyű.

2011. márc. 21. 14:39
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Már az elején elvállaltam, csak kiváncsi voltam, hogy megéri e.
2011. márc. 21. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!