Megéri ennyiért takarítani?
Hát attól függ, mennyi óráról van szó.
Egyébként a mai világban az ember nem válogathat. Jól fog jönni az a plusz 30 ezer forint.
Bocsi, de én az ellenkezőjét mondom: szerintem nem.
Persze ez attól is függ hogy mit kell csinálnod: ha csak a szemeteseket kell kiüríteni, konyhába kell rendet raknod ...stb, akkor miért ne, de ha már a wc is benne van és a többi nyalánkság...hát ez nem hangzik túl jól...ez olyan mintha lefokoznád magad és nemsokára wc-s néni lesz a neved.
Bár nem tudom hogy hogy állsz anyagilag, de ha én rosszul állnék, akkor sem vállalnám el. Persze úgy igen, ha más munkahelyén takarítok, de az hogy a sajátomon pucoljam a wc-t mások után.... inkább nem.
Na jó meg azért sok függ a munkatársaktól is, és attól is hogy mennyire tudod majd betartani illetve betartatni a kollégáiddal a munkaidő végén lévő takarítást?! Hisz lehet kiömlik a kávé a konyhában, te éppen ügyféllel vagy és kiszólnak hogy menj be töröld fel a kiömlött kávét... milyen az már, nemde?
Tehát nagyjából 1500 Ft-os órabért kapsz érte, plusz céges autót.
Szerintem ezzel jól jársz, nem nagyon szoktak 1000 Ft fölött fizetni a takarítónőnek, nemhogy még kocsit is adjanak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!