Takarítást vállaltam családi háznál, falun. 800 Ft-ért óránként, így beszéltük meg. Ez sok vagy kevés? Ti elmennétek ennyiért takarítani?
Figyelt kérdés
Heti egy alkalom, kb 5-6 óra.2010. márc. 13. 22:07
2/12 anonim válasza:
Nálunk kertásásért fizetnek 500.- Ft-ot.A 800.-elég jó.
4/12 anonim válasza:
az jó. nekem 650ft/óra. heti öt nap, és csak papiron 8óra. (hálózatvillamosság szerelőként.)
magasban végzett munka
kényszertesthelyzetek
egy félrekötés emberéletbe is kerülhet
de ezt választottam.
5/12 anonim válasza:
Én pedig 500Ft/óradíjért dolgozom ki a belem gyógymasszőrként, a derekam majd leszakad, a térdem bedagad, a kézizületeim fájnak...de ezt meg én választottam :))
Nem is a munkával van bajom, szeretem, hanem az 500-as órabérrel...
Szóval a 800Ft nagyszerű.
6/12 anonim válasza:
shimán jóság. ennyiért még én is tolnám. :)
7/12 anonim válasza:
Bp-en egy óra minimum 1.000 Ft, úgyhogy falun a 800 nagyon jó!
8/12 anonim válasza:
én óránként 3500 ft-ot keresek utcagitározással, szóval én annyiért nem takarítanék... bár bent legalább meleg van. ennyi ez előnye télen.
9/12 anonim válasza:
23:36-osnak:
nem hiszem, hogy mert pest,azért ott a vikszolás fárasztóbb munka lenne.(Bár a pesti mocskot én még 1500-ért sem takarítanám.)Jó és igazságos az a 800 Ft.
10/12 anonim válasza:
Kedvesem, Pesten minden drágább, mint vidéken. Nemcsak a sárgarépa, de a munkaerő ára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!