Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Nagyon poros a szobám, mit...

Nagyon poros a szobám, mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés

Nagyon poros a szobám,és mellette fekete asztalom van.A kérdésem az lenne,hogy milyen tisztítószert ajánlanátok, vagy van e esetleg valamiféle praktika amivel meggátolhatom az újraporosodást,mert mire letakarítom az asztalom kezdhetem előröl.

Kérlek mellőzzétek a takaríts többet meg takaríts gyorsabban ne addig tartson mire ujra olyan lesz!

Nagyon köszönöm előre a válaszokat!

2011. márc. 8. 16:21
 1/4 anonim ***** válasza:
A por forrását kell megtalálni. Ha forgalmas út mellett laksz, jöhet kintről, akkor az ablakok szigetelése segíthet. Vagy attól is jobban porosodik a bútor, ha padlószőnyeg van, mert annak törnek a szálai, ahogy mászkálsz rajta. Ha lecseréled padlócsempére vagy parkettára, kevesebb por száll majd a szobában. Vannak portaszító tisztítószerek is, drogériában nézd meg, bár olyat még nem használtam, nem tudom, mennyire hatékonyak.
2011. márc. 8. 16:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha átkened Prontó-val,az segít valamelyest. Nem porosodik annyira a bútor. De a DM.ben kapható Denk Mit néven ilyen kendő is.
2011. márc. 8. 17:19
 3/4 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm a válaszolóknak.

elsőnek:mindkettő igaz sajnos:(de megfogadom a tanácsod köszönöm

2011. márc. 8. 19:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez a helyzet és nem tudok vele mit csinálni. Takarítás után pár nappal már meglátszik mindenen a por. Pedig kertvárosi részen lakunk, nincs a közelben forgalmas út vagy átmenő forgalom.

Parketta van és azon szőnyeg. Elég hülyén nézne ki szerintem, ha csak a csupasz parketta lenne. Arról nem is beszélve, hogy lefagyna a talpunk. Cipővel véne járkálnunk a szobában is.

2011. márc. 9. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!