Mosásnál ki kell fordítani a farmerokat? Még mit tehetek be közéjük? 40 fokon mosom, az jó?
Igen jó,és bármit berakhatsz hozzá ami sötét színű.
Pl.poló,bemelegitő stb.
Én kifordítom,mert így nem kopik ki a színe annyira..
Évekkel ezelőtt hallottam,hogy színkopás megelőzése miatt fordítják ki.Mivel bizalmatlan vagyok a "hallottam anyukám barátnőjének mamájától" hírektől így kipróbáltam 2 farmerral..
Vettem kettő egyforma farmert,egyforma színben.Mindig ugyanakkor mostam őket.Az egyik mindig kifordítottam,a másikat soha.A kísérletem bizonyította,hogy a kifordított farmer egy bizonyos mosás után még midig megtartotta az eredeti színét,de a másik nem .Amelyiket ne fordítottam ki az vesztett a színéből,és elkezdett bolyhosodni...
Úgy hogy azóta mindig kifordítom..
én mindent kifordítva mosok. a színek, meg a bolyhosodás miatt.
farmerral össze lehet mosni a sötét pulcsikat, pólókat, kabátot, zoknit.
én mindig 40 fokon mosom, nem lesz semmi baja.
én mindent kifordítva mosok, amire rá van írva.
a farmert 60 fokon.
ma 14:42
Na ezen jót nevettem.
Tudom hogy nem farmer téma,de nekem is volt egy kolléganőm aki vett magának egy laptopot,és felhívott telefonon,hogy segítsek neki mert eltűnt a monitorról valami ami nemrég még ott volt.Mondtam neki,hogy nézze meg a tálcán..Egy ideig csend volt majd megkérdeztem tőle hogy
-"na mi van a tálcán?"
-" háááttt most 2 szelet kenyér,és a bögrém amiben tea van.."
De válaszolok a kérdésre is.Én is kifordítva mosom,mert így sokáig szép színe marad.Együtt mosom a hasonló színű ruhákkal,és 40 fokon..Bőven elég,hiszen nem hordom olyan sokáig egyik ruhámat sem,hogy totál koszos legyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!