Hogyan pakolod az edényeket a konyhaszekrénybe?
A fedőt megfordítod és úgy egymásra? Vagy fedő nélkül teszed egymásba az edényeket? De akkor a fedőket hol, hogy tartod?
Jobban férne fedő nélkül, de akkor azokat nem tudnám hová tenni.
Mi a fedőket egy falra lógatható izén tároljuk, de mondjuk mind nem fér oda sajnos.
Ez egy hegyes háromszög alakú tartó fémből, egy szög tartja a csúcsán a falhoz, és kettő másik lent. Egész praktikus, mert a háromszög alapján is vannak kiálló pöckök, és arra tésztaszűrőt, serpenyőket, szedőkanalat akasztunk.
A fedők pedig felfelé helyezkednek el. A legkisebb legfelül...
Hát nem tudom, hogy el tudod-e képzelni így. :-)
Nagymamám korából származó dolog ez amúgy.
A kredencben tárolt fedőktől meg egyenesen agybaj kapok, mert mindig kiesik, leesik, beakad, jajj. :-)
Hát köszi, akkor nincs új a nap alatt igazából. Annyira kicsi a konyhaszekrény, nincs hely, azt a tartót sem tudnám feltenni. Marad minden a régiben.
Köszi szépen a válaszokat!
Talán még benézel ide, kedves kérdező :).
A fedőkkel bajom volt nekem is, amíg meg nem találtam a zseniális megoldást a neten. Kattints ide és meglátod:
A férjem hipp-hopp megcsinálta, és végre-végre elférek a szekrényekben!
(Most pedig drukkolok, hogy nézz vissza ide!)
Ez nagy ötlet, köszi szépen. Lenyúlom :)
Kicsit újítok is rajta mert én a szekrény oldalára is teszek, állítva. És nehogy kiguruljon a helyéről akkor kicsit befelé lejt majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!