Miért lesz csíkos az ablak mosás után?
Figyelt kérdés
Alaposan áttörlöm többször is az ablakomat,de mindig valahol csíkos lesz.Lehet hogy az újság miatt?2011. febr. 14. 10:30
1/4 anonim válasza:
Napsütésben nem ajánlatos ablakot tisztítani. Sőt! Ha megy a fűtés akkor sem jó.
2/4 anonim válasza:
Én már nagyon régóta úgy csinálom, hogy elöször lepókhálózom, főleg kívűl, aztán mosogatószeres vízzel lemosom a keretet,párkányt.
Az ablakokat ecetes vizzel lemosom, aztán clin-nel lefújom mindenhol,áttörlöm, és szilviával törlöm szárazra!
Van mikor csíkos lesz, meg szöszös a szilviától,de valaki ajánlotta, hogy sima ioncserélt vizzel utána még törölgessem át!
Kipróbáltam és tényleg nem lett csikos!
Azóta Tv-t , monitort ablaktisztitó után, ioncserélt vizzel átörgetem, és nem csikos!
Nekem ez vált be!
3/4 anonim válasza:
Azért lesz csíkos, mert ott még nem tiszta. Azokat a részeket még egyszer át kell törölni.
4/4 anonim válasza:
Szerintem zsíros az üveg, azért csíkos. Én nem szeretem ezeket a spriccelőket. Ecetes víz a legjobb és újságpapír. Addig kell törölgetni, amíg eltűnnek a csíkok. Az olcsó szilvia is csíkozhat. Van az a Vileda ablaktörlő kendő, még az is jó, pár másodperc után már száraz is az üveg, nem kell utána papírral áttörölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!