Mennyi órabért kérjek takarításért?
Figyelt kérdés
Egy családi házba hívtak takarítani órabérre. 3-4-5 óráról lenne szó. Mennyi az ideális órabér szerintetek?2011. febr. 11. 18:03
1/5 anonim válasza:
Nálunk 1000 Ft-os órabért kap (kért) a takarítónő (Budapest, családiház).
2/5 anonim válasza:
Nálam kéthetente egyszer jön a takaritónő. Két szoba, 60 nm. Először 900 ft/ óra jött, de szinte mindig 5000 ft körülre jött ki. Igy most nem méregetjük az időt. Csinálja a dolgát hol több ideig, hol kevesebbig, és fix 5000 ft-t kap-kér.
3/5 anonim válasza:
Szerintem az ideális az a négyzetméterbér. Az teljesen korrekt, nem lehet vele trükközni. Órabérben szerintem is 800-1000 körül.
4/5 anonim válasza:
Természetesen nem lenne jó ha kevesebbet kérnél mint amenynit adnának, de tolakodónak sem kell lenni hátha mást választanak. esetleg ajánlj valamilyen árat és ha úgy látod sokallják akkor egyezz meg velük.
5/5 Nyergesné Ágnes válasza:
Szia
Szerintem egy alkalom 8000ft lenne az ideális díj amit én biztos ,hogy el is kérnék!Tapasztalatból mondom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!