Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Segítség mindjárt falnak...

Segítség mindjárt falnak megyek. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az idióta életársam ki akarta pucolni a whirlpool mosógépem - et és a dob alján a bigyuszt valahogy kiszedte van 1 csomó mosnivalóm és nem tudok mosni... és ez még mindíg nem elég 1 szvacsot benyomott a dob és az üst közé és azt se tudom sehogy sem kiszedni és még a dobot is alig tudom forgatni megőrülök 5,5 éves a mosógépem nem is koszos még a tartálya sem vigyáztam rá de ő mégis ki akarta pucolni tessék ez az eredménye sírni tudnék ... segítség
2011. febr. 5. 19:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az én forgódobomon egy egy ugynevezett kármentő kis lemez, amit le lehet csavarozni.Ezen a kis nyiláson lehet, hogy ki lehet csalogatni valamivel. Akarom kérdezni felültöltős a gép. Nálam is volt beszorúlás, de kézzel addig forgattam, mig nem került felülre az a nyilás amiről beszélek.A szerelő is ezt fogja csinálni.Naná, hogy pénzért.Sok sikert.
2011. febr. 6. 15:03
 12/18 anonim ***** válasza:
Tegnap este 11 után... adj más feladatot/lehetőséget az élettársadnak szombat estére(magadon!),ne a mosógépet birizgáljátok !!!
2011. febr. 6. 16:04
 13/18 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg. Hívsz szerelőt holnap, kiszedi a dobot, kiveszi a szivacsot, visszateszi dobot és kész. Belekerül pár ezerbe,de ne mérgelődj ezen. A párod jót akart csak nem sikerült neki.
2011. febr. 6. 16:09
 14/18 anonim ***** válasza:
Fékezz a qrvaélet fékezz b@szki!!!!!!!!!!!!! xDDDD
2011. febr. 6. 20:03
 15/18 A kérdező kommentje:
áááá végre megcsináltuk kiszedtük a dobbordát és becsuktuk a dobot 1 kampóval a szivacs is kint van köszi a segitségeket
2011. febr. 6. 20:47
 16/18 anonim ***** válasza:
Akkor meg volt az összekovácsolódás is. Minden jót !
2011. febr. 7. 07:51
 17/18 anonim ***** válasza:

Hát, megszenvedtél a sikerért! Korábban már volt 2 válaszom, most visszanéztem, hol tartotok.

Örülök, hogy megoldódott a problémád, és nem kellett pár ezret kifizetned a szerelőnek.

2011. febr. 8. 14:30
 18/18 anonim válasza:

Szerintem a legjobb megoldás ha szerelőt hívsz!!!!

ha azzonal nemtud kijönni a szerelő akkor a mosnivalót addig is vidd el egy mosodába.

2011. febr. 9. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!