Segítség mindjárt falnak megyek. Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Az idióta életársam ki akarta pucolni a whirlpool mosógépem - et és a dob alján a bigyuszt valahogy kiszedte van 1 csomó mosnivalóm és nem tudok mosni... és ez még mindíg nem elég 1 szvacsot benyomott a dob és az üst közé és azt se tudom sehogy sem kiszedni és még a dobot is alig tudom forgatni megőrülök 5,5 éves a mosógépem nem is koszos még a tartálya sem vigyáztam rá de ő mégis ki akarta pucolni tessék ez az eredménye sírni tudnék ... segítség2011. febr. 5. 19:33
1/18 zoli79 válasza:
Szerintem fordulj szakemberhez.Nyugodj meg,ez a baj önkéntes barkácsolókkal.Nézd inkább a szándékot.Jót akart ha ez nem is sikerült neki : )
2/18 A kérdező kommentje:
na a dob aljára asszem a dobborda a neve sikerült visszatenni de most a szivacs még bent van
2011. febr. 5. 19:56
3/18 anonim válasza:
nnnee mérgelődj, higgadj le ! tudom, hogy nehéz, de holnap
átnézi a párod, hogy mit lehet tenni. biztosan rájön, és megoldja a problémát.
ha nem, hív egy szakembert...hétfőn.
türelmet és kitartást Neked :)))
gondolj a "szerelemvonatra" :a sorompó áll, a ruha megvár....
4/18 anonim válasza:
Én a helyedben a szivacsot apróra szedném késsel, villával, hústűvel, amit találnék, aztán a darabokat már könnyebb kibányászni.
5/18 A kérdező kommentje:
az a helyzet hogy a szivacs halad lefele a gép alljához a fűtőszálhoz onnan hogy szedjem ki? töltsek vizet a mosógépbe és úgy forgassam a dobot?
2011. febr. 5. 20:11
6/18 anonim válasza:
A bigyuszt (dobborda) vedd ki, és próbáld meg lassan forgatva a dobot elérni a szivacsot, esetleg valami vékony, de erős pálcával a dob lukain keresztül taszigálni a bordaluk felé. Jó kis sakkozás, türelemjáték, de nekem 1 alkalommal 1 fél pár zokni jutott erre a sorsra, máig nem értem, hogyan. Sikerült kipiszkálnom, ezt kívánom neked is.
7/18 anonim válasza:
Ha az alja felé halad, akkor valóban hamar ki tudod szedni, a dobborda helyén maradó lukon keresztül. Nyitott dobnál be tudsz nyúlni a lukon, és akár kézzel is eléred.
8/18 A kérdező kommentje:
azta****** miután leforgattam a dobot hogy benyomjam a pecket a dobordán a szivacs kinyitotta a dobot ahogy forgattam most akkor???
2011. febr. 5. 23:11
9/18 anonim válasza:
Szerelő! Nálunk mosás közben nyílt ki a dob....
10/18 BlackSword válasza:
Nyugi... Az a szivacs valahogy be tudott jutni, akkor ki is ki fog jönni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!