Szoktatok kesztyűben mosogatni?
Én szoktam. De eléggé könnyen csúsznak ki a tányérok a kezemből.
Hosszú szárút szeretem, amibe nem folyik be a víz, multiban szoktam venni.
Jó marketinggel megfoghatod a bőrbetegeket, érzékeny bőrűeket, vegyszer fóbiásokat, magukra vigyázókat, de az árat és értéket nagyon arányba kell tenni.
Gondolok itt arra, hogy nekem valami 600 ft-os kesztyűm van, ami kitart mondjuk egy évig. Vagy kettőig, mert amúgy mosogatógépem van, viszont takarítani is gumikesztyűben szoktam.
csak kesztyuben mosogatok, takaritok. Jol hangzik otleted, de eleg vekonynak, hajlekonynak kell lenni, hogy az ember bele tudjon nyulni a poharba, resekbe, amit ki kell mosni.
Erre/ilyenre gondolsz?
http://www.youtube.com/watch?v=Gl5KyEcogtA
Mosogatni jo, de takaritani nem, mert utana at kell menni a feluleten egy ronggyal, mert amugy nagyon vizes marad minden.
Régi téma, de üzenném azoknak akik nem tudnak kesztyűben mosogatni: megfelelő méretűt kell választani! Sokan 1-2 számmal nagyobbat vesznek, mondván az sokkal kényelmesebb. Ha nem elég szűk akkor eleve a kezed is csúszkál a kesztyűben így nyilvánvaló, hogy a tányért sem tudod megfogni benne. Én sok éve használok (és mosogató gép sincs) de még egy poharat vagy tányért sem törtem el napi mosogatás mellett!
(Egyébként cipőből is ha 2 számmal nagyobbat veszel, orra esel! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!