WC-fetőtlenítőt keresek, ami nem olyan büdös, mint a Domestos, de legalább olyan jó hatású!?
Én Frosch-t használok, mert teljesen természetes anyagok vannak benne, ami Nálunk a kisbaba miatt fontos, és nem büdös abszolút. Én meg vagyok elégedve vele! Van ecetes vízkőoldó, általános tisztító..stb.
Próbáld ki!
Próbáld ki az oxigénes folttisztítót (egyéb nevei: perkarbonát, szilárd hidrogénperoxid, oxi foltsó...)
1600Ft/kg áron szoktam venni, de adnak fél kilóst is.
Az oxi foltsó aktív oxigénnel köti le a szennyeződést, nem klórral, így szagtalan. Lúgos, tisztít és fehérít.
A WC-ben még citromsavat szoktam használni vízkőoldásra (500Ft/fél kg), jobb mint a 20% ecet és szagtalan(!). ;)
én az AMWAY "Pursue"toalet tisztítóját ajánlom kipróbálni aminek kellemes illata van és egy szerves sav.
Rövid leírás:
PURSUE Toalett tisztító
A szerves savakat tartalmazó Pursue toalett tisztító természetes módon, a környezetre és az emberre veszélytelenül végzi el feladatát.
Méret: 750 ml
Nagykereskedelmi ár: 1 350,00 HUF
Kiskereskedelmi ár 1 750,00 HUF
Tulajdonságok:
- Szerves savakat tartalmaz.
- Biológiailag lebomló alapanyagokból készül.
- Kézre álló, energonómiailag megtervezett flakon.
- A kiömlő folyadék mennyisége és iránya szabályozható, ezért gazdaságos.
- Neutradolor-t is tartalmaz, amely szagtalanító és friss illatot áraszt.
- Kloridokat és foszfátokat nem tartalmaz, ezért környezetbarát.
Előnyök:
Nincs többé szükség az erős, maró hatású vegyianyagokra a wc-ben és a fürdőszobában. A Pursue-val hatékonyan, gyorsan és a környezetre ártalmatlanul szabadul meg a vízkőtől, a kemény vízből származó ásványi lerakódásoktól és a mindennapos szennyeződésektől.
Használati javaslat:
A flakonon kialakított markolat segítségével irányítottan tudja adagolni azokon a helyeken is, amelyek nem láthatók. Rövid ideig hagyja állni a szert a jobb hatás érdekében, majd bő vízzel öblítse le.
Megéri kipróbálni!
Az AMWAY "Pursue"toalet tisztítóval megelégedettségi garancia is jár a gyártó részéről,ha nem vagy megelégedve a termékkel,a gyártó visszavásárólja (attól a személytől akitől vetted,Amway termékforgalmazó) és visszakapod a teljes vételárat.
A gyártó pedig elvárja hogy megindokold az észrevételeidet,tapasztalataidat a termékkel kapcsolatban amit utólag felhasználnak majd a termék további fejlesztése során.
Köszönöm!
Kecskeméten nem tudod véletlenül hol forgalmazzák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!