Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » WC-fetőtlenítőt keresek, ami...

WC-fetőtlenítőt keresek, ami nem olyan büdös, mint a Domestos, de legalább olyan jó hatású!?

Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 14:47
 1/10 anonim ***** válasza:

Én Frosch-t használok, mert teljesen természetes anyagok vannak benne, ami Nálunk a kisbaba miatt fontos, és nem büdös abszolút. Én meg vagyok elégedve vele! Van ecetes vízkőoldó, általános tisztító..stb.

Próbáld ki!

2011. jan. 26. 14:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Én az Ultra Szavo-t használom, és meg vagyok elégedve vele nagyon!
2011. jan. 26. 15:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Duck jó illatú, ettől függetlenül Domestos Zerót használok, mert 10-20 percig érezni.
2011. jan. 26. 15:20
 4/10 Brian0 válasza:
COCA COLA A VÍZKŐRE A LEGJOBB!
2011. jan. 28. 10:07
 5/10 anonim válasza:

Próbáld ki az oxigénes folttisztítót (egyéb nevei: perkarbonát, szilárd hidrogénperoxid, oxi foltsó...)

1600Ft/kg áron szoktam venni, de adnak fél kilóst is.

2011. jan. 28. 10:30
 6/10 anonim válasza:

Az oxi foltsó aktív oxigénnel köti le a szennyeződést, nem klórral, így szagtalan. Lúgos, tisztít és fehérít.

A WC-ben még citromsavat szoktam használni vízkőoldásra (500Ft/fél kg), jobb mint a 20% ecet és szagtalan(!). ;)

2011. jan. 28. 10:32
 7/10 melcsiboszi válasza:

[link]

Nekünk ilyen van, elég jó illata van, sokáig érezni!

2011. jan. 31. 10:42
 8/10 anonim válasza:

én az AMWAY "Pursue"toalet tisztítóját ajánlom kipróbálni aminek kellemes illata van és egy szerves sav.

Rövid leírás:

PURSUE Toalett tisztító

A szerves savakat tartalmazó Pursue toalett tisztító természetes módon, a környezetre és az emberre veszélytelenül végzi el feladatát.

Méret: 750 ml

Nagykereskedelmi ár: 1 350,00 HUF

Kiskereskedelmi ár 1 750,00 HUF

Tulajdonságok:

- Szerves savakat tartalmaz.

- Biológiailag lebomló alapanyagokból készül.

- Kézre álló, energonómiailag megtervezett flakon.

- A kiömlő folyadék mennyisége és iránya szabályozható, ezért gazdaságos.

- Neutradolor-t is tartalmaz, amely szagtalanító és friss illatot áraszt.

- Kloridokat és foszfátokat nem tartalmaz, ezért környezetbarát.

Előnyök:

Nincs többé szükség az erős, maró hatású vegyianyagokra a wc-ben és a fürdőszobában. A Pursue-val hatékonyan, gyorsan és a környezetre ártalmatlanul szabadul meg a vízkőtől, a kemény vízből származó ásványi lerakódásoktól és a mindennapos szennyeződésektől.

Használati javaslat:

A flakonon kialakított markolat segítségével irányítottan tudja adagolni azokon a helyeken is, amelyek nem láthatók. Rövid ideig hagyja állni a szert a jobb hatás érdekében, majd bő vízzel öblítse le.

Megéri kipróbálni!

2011. febr. 1. 09:33
 9/10 anonim válasza:

Az AMWAY "Pursue"toalet tisztítóval megelégedettségi garancia is jár a gyártó részéről,ha nem vagy megelégedve a termékkel,a gyártó visszavásárólja (attól a személytől akitől vetted,Amway termékforgalmazó) és visszakapod a teljes vételárat.

A gyártó pedig elvárja hogy megindokold az észrevételeidet,tapasztalataidat a termékkel kapcsolatban amit utólag felhasználnak majd a termék további fejlesztése során.

2011. febr. 1. 09:41
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Kecskeméten nem tudod véletlenül hol forgalmazzák?

2011. febr. 1. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!