Kinek, mennyi idő alatt száradnak meg a ruhák a lakásban?
Ha nem panelben laksz tedd ki az udvarra. Én mindig kirakom ha nem esik vagy ködös a levegő és este behozom. Ha fagy van majdnem az összes víz kifagy belőle, este 9-10 körül beszedem, reggelre a farmer kivételével minden száraz. Ha csak egy kicsit is fúj a szél az is sokat jelent.
Ha nincs fagy és párásabb a levegő akkor sajnos nehezebben szárad, de legalább nem a házat párásítja.
Amúgy vettem 3 körszárítót azokon van a ruha a konvektor fölé rakva így jobban szárad hiszem a forró levegő fölfelé szállva azt éri először.
Fél nap alatt, mert a mosógépemből félszárazon veszem ki, nagyon jó a centrije.
De laktam már olyan helyen ahol 5 (!!!) napba telt, így mikor megszáradtak, már mehettek is vissza a gépbe, mert büdösek lettek. Nagyon párás volt a levegő.
Aztán onnan hála égnek elköltöztünk és azonnal beszereztem ezt a mosógépet, nehogy ugyanígy járjak.
Kicsit talán OFF de szerintem nagyon hasznos: [link]
Röviden: télen is érdemes kint szárítani a ruhát, leszedés előtt esetleg egy órát még szobahőmérsékleten állni hagyni, mielőtt leszedjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!