Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Kinek, mennyi idő alatt...

Kinek, mennyi idő alatt száradnak meg a ruhák a lakásban?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok minden ezzel kapcsolatos tapasztalatra, mert mindig félek, hogy nem száradnak meg teljesen a ruhák és nem akarom, hogy bedohosodjanak a szekrényben, ezért lehet, hogy inkább tovább hagyom a szárítón őket, mint kellene. Viszont emiatt sokkal gyorsabban gyűlik a szennyes...
2011. jan. 17. 13:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha nem panelben laksz tedd ki az udvarra. Én mindig kirakom ha nem esik vagy ködös a levegő és este behozom. Ha fagy van majdnem az összes víz kifagy belőle, este 9-10 körül beszedem, reggelre a farmer kivételével minden száraz. Ha csak egy kicsit is fúj a szél az is sokat jelent.

Ha nincs fagy és párásabb a levegő akkor sajnos nehezebben szárad, de legalább nem a házat párásítja.

Amúgy vettem 3 körszárítót azokon van a ruha a konvektor fölé rakva így jobban szárad hiszem a forró levegő fölfelé szállva azt éri először.

2011. jan. 17. 21:17
 12/16 anonim ***** válasza:

Fél nap alatt, mert a mosógépemből félszárazon veszem ki, nagyon jó a centrije.

De laktam már olyan helyen ahol 5 (!!!) napba telt, így mikor megszáradtak, már mehettek is vissza a gépbe, mert büdösek lettek. Nagyon párás volt a levegő.

Aztán onnan hála égnek elköltöztünk és azonnal beszereztem ezt a mosógépet, nehogy ugyanígy járjak.

2011. jan. 18. 11:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem egy-két nap alatt megszárad minden. Főleg az ingek. A Párom csak azt hord, napi váltással. Ketten lakunk egy lakásban (társasház), 1,5-2 hetente mosok, 2-3 adagot. Moshatnék gyakrabban is, de utálom, hogy a szárító a szoba közepén van. Máshova nem tudom tenni, szóval ritkán mosok, többet.
2011. jan. 19. 13:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Egy éjszaka megszáradnak, mivel cserépkályha előtt van a szárító. Reggel a páramentesítő készülék megy fél órát a helységben, hogy ne legyen penész.
2011. jan. 20. 10:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Én általában úgy szoktam mosni,hogy délután,vagy este. Szobában szárítón teregetek,megy a fűtés,és másnap estére még a vastagabb ruhák is megszáradnak,pedig nem konvektor előtt vannak.
2011. jan. 21. 10:50
 16/16 anonim válasza:

Kicsit talán OFF de szerintem nagyon hasznos: [link]

Röviden: télen is érdemes kint szárítani a ruhát, leszedés előtt esetleg egy órát még szobahőmérsékleten állni hagyni, mielőtt leszedjük.

2021. okt. 13. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!