Kinek, mennyi idő alatt száradnak meg a ruhák a lakásban?
Amikor kint is párás-ködös idő van, hiába szellőztetek, kb. két nap, néha három. A falakon meg az ablakon csorog a víz.
:((
Alig várom, hogy kint tudjam szárítani a mosott ruhát, ne fagyjon, ne legyen köd meg hideg.
fehérnemű,póló,vékonyabb dolgok 1 nap alatt megszáradnak,farmernek kell 2-3 nap is...
2en vagyunk,de a száritón állandóan szárad ruha...
Én panelban lakom, ez nagyon száraz, maximum egy nap alatt minden teljesen megszárad.
De például a szüleimnél 2-3 nap bőven kell. Ők a vastagabb dolgokat mindig a radiátorra teregetik.
Általában egy-két nap. A szárító a radiátor mellett van.
Nagyon párás a levegő, de az az egy adag vizes ruha már nem oszt, nem szoroz.
panel, távhő, hawaii :D
1 nap alatt még a legvastagabb farmer vagy pulcsi is megszárad, pláne ha a radiátorra teszem.
nyáron az erkélyen van a mosott ruha, reggel kimosok, estére már be is szedhetem mindet szárazan.
semmi penész nincs, rendszeresen szellőztetek.
gázfűtéses lakásban laktam pár éve, ott volt, hogy 2 napig száradt a farmer, mert csak 1 radiátort tudtam begyújtani a spórolás miatt.
Köszönöm a válaszokat, még jöhetnek a kommentek:)
Sajnos nekem 3 napba is beletelik, mire a vastagabb ruhák megszáradnak, mert nem panelben lakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!