Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Kinek, mennyi idő alatt...

Kinek, mennyi idő alatt száradnak meg a ruhák a lakásban?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok minden ezzel kapcsolatos tapasztalatra, mert mindig félek, hogy nem száradnak meg teljesen a ruhák és nem akarom, hogy bedohosodjanak a szekrényben, ezért lehet, hogy inkább tovább hagyom a szárítón őket, mint kellene. Viszont emiatt sokkal gyorsabban gyűlik a szennyes...
2011. jan. 17. 13:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Amikor kint is párás-ködös idő van, hiába szellőztetek, kb. két nap, néha három. A falakon meg az ablakon csorog a víz.

:((

Alig várom, hogy kint tudjam szárítani a mosott ruhát, ne fagyjon, ne legyen köd meg hideg.

2011. jan. 17. 13:27
 2/16 anonim ***** válasza:
Ha becsukom a fürdőt, van hogy egy éjszaka alatt (5-6 óra) megszáradnak. Persze nem a farmernadrág, hanem csak a pólók, zoknik, stb..
2011. jan. 17. 13:28
 3/16 anonim ***** válasza:

fehérnemű,póló,vékonyabb dolgok 1 nap alatt megszáradnak,farmernek kell 2-3 nap is...

2en vagyunk,de a száritón állandóan szárad ruha...

2011. jan. 17. 13:31
 4/16 anonim ***** válasza:

Én panelban lakom, ez nagyon száraz, maximum egy nap alatt minden teljesen megszárad.

De például a szüleimnél 2-3 nap bőven kell. Ők a vastagabb dolgokat mindig a radiátorra teregetik.

2011. jan. 17. 13:58
 5/16 anonim ***** válasza:
Nekünk egy nap alatt minden. Ugyanis itthon vagyok gyes-en, és forró minden radiátor (cirkófűtésünk van). Ráteszem száradni.
2011. jan. 17. 14:01
 6/16 anonim ***** válasza:
Ingek, pólók fél nap alatt, farmer, vastagabb holmik 1 nap alatt. Nálunk nincs pára, száraz a levegő és van padlófűtés is.
2011. jan. 17. 14:12
 7/16 anonim ***** válasza:

Általában egy-két nap. A szárító a radiátor mellett van.

Nagyon párás a levegő, de az az egy adag vizes ruha már nem oszt, nem szoroz.

2011. jan. 17. 14:15
 8/16 anonim ***** válasza:
14.01-es vagyok. Nálunk meg elég száraz a levegő, és a száradó ruhákkal teljesen jó kis komfortos párás meleg levegőt tudok csinálni. :)
2011. jan. 17. 14:17
 9/16 anonim ***** válasza:

panel, távhő, hawaii :D

1 nap alatt még a legvastagabb farmer vagy pulcsi is megszárad, pláne ha a radiátorra teszem.

nyáron az erkélyen van a mosott ruha, reggel kimosok, estére már be is szedhetem mindet szárazan.

semmi penész nincs, rendszeresen szellőztetek.

gázfűtéses lakásban laktam pár éve, ott volt, hogy 2 napig száradt a farmer, mert csak 1 radiátort tudtam begyújtani a spórolás miatt.

2011. jan. 17. 15:41
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, még jöhetnek a kommentek:)

Sajnos nekem 3 napba is beletelik, mire a vastagabb ruhák megszáradnak, mert nem panelben lakom.

2011. jan. 17. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!