Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mivel lehet fertőtleníteni a...

Mivel lehet fertőtleníteni a kádat?

Figyelt kérdés
Milyen tisztítószer van erre a célra ami nem csak a zsírt, a vízkövet, hanem az összes baktériumot és minden kórokozót elpusztít, hogy egy más által használt kádba bele tudjak ülni nyugodtan anélkül, hogy elkapnék vmi fertőzést?
2011. jan. 4. 10:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a grapefruitcseppet használom már vagy 3 hónapja, pontosan ezért, hogy hátha segít nekem, mármint iszom, tisztítani még nem tisztítottam vele.
2011. jan. 26. 17:08
 12/15 anonim válasza:

Sokat olvastam róla, mert sajnos nekem is kell, és olvastam, h pl amerikában, a kórházban ,műtőket is fertőtlenítenek vele.

Bocsi amúgy, hogy megkérdezem, de segít? én 1 hónapja használom, és (bár lehet, hogy placebo:D) de úgy érzem jobb.

2011. jan. 27. 12:02
 13/15 A kérdező kommentje:
Hát fogalmam sincs hogy a nőgyógyászati problémára segít e ha majd meggyógyulok, még ez nem következett be, szóval azt nem tudom, de az immunrendszerem sztem erősebb. Gyerekek között dolgozom és minden héten beteg voltam, mióta iszom, sokkal jobb a helyzet, amúgy is olyan rossz az immunrendszerem, szóval ez nagy változás, így ebben legalább segít. Vagy csak én is beképzelem magamnak, de alényeg, hogy úgyérzem segít :)
2011. jan. 27. 14:43
 14/15 anonim válasza:
Köszönöm szépen!! És jobbulást:)!
2011. jan. 27. 18:45
 15/15 anonim ***** válasza:

lehet kapni vízkőoldós sanytol sprayt

azzal takarítom a kádat csapokat heti 2 alkalommal

fertőtlenít és van egy kis enyhe vízkőoldó hatása is

nem olyan mint a cillit de karbantartani tökéletes

2019. jan. 23. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!