Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mivel lehet fertőtleníteni a...

Mivel lehet fertőtleníteni a kádat?

Figyelt kérdés
Milyen tisztítószer van erre a célra ami nem csak a zsírt, a vízkövet, hanem az összes baktériumot és minden kórokozót elpusztít, hogy egy más által használt kádba bele tudjak ülni nyugodtan anélkül, hogy elkapnék vmi fertőzést?
2011. jan. 4. 10:07
1 2
 1/15 arbeitmachtfrei ***** válasza:
78%
Domestos
2011. jan. 4. 10:13
 2/15 A kérdező kommentje:
De az nem wc fertőtlenítő? Abba bele lehet ülni miután kimostam a kádat?
2011. jan. 4. 10:18
 3/15 anonim ***** válasza:
85%
Több fajta is kapható belőle, de a sima hypó is megteszi, és olcsóbb.
2011. jan. 4. 10:22
 4/15 anonim ***** válasza:
85%

Nem a Domestosba ülsz bele, hanem előtte nagyon alaposan kiöblíted. Sokszor.

Addig kell csinálni, amíg már nem érzed a szagát.

2011. jan. 4. 10:58
 5/15 anonim ***** válasza:

már megint egy tisztaságmániás.

igen, a domestos mindent elpusztít, csak várd ki a hatóidőt. ez általában 1 perc.

tehát: körbelocsolod a kádat domival, kisúrolod, lecsapatod vízzel a cuccost, és szépen igényesen megfürdesz benne.

bár én nem ülnék bele a kádba olyan helyen, ahol van esélye bmilyen fertőzésnek.

mi lenne, ha csak állva lezuhanyoznál?

2011. jan. 4. 12:10
 6/15 anonim ***** válasza:
85%

Nem biztos, hogy tisztaságmániás.

Amikor beköltöztünk az új albérletünkbe, én is azzal kezdtem, hogy hogy mindent fertőtlenítettem és Domestosoztam. Mivel még évekig tervezünk itt lakni, nem szeretnék addig csak zuhanyozni, egy albérletben meg nyilván nem cserélek kádat.

Most már persze nem vegyszerezem, ecettel leoldom a vízkövet és samponnal a zsíros dolgokat. Ha bármit elkapnék a páromtól, azt nyilván nem fürdés közben kapnám el :)

2011. jan. 4. 13:19
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Hyperollal. A gyógyászatban is ezt használják fertőtlenítőnek.
2011. jan. 4. 14:07
 8/15 A kérdező kommentje:
Ha tisztaságmániának tartod ezt akkor az vagyok. Bár így hogy 5 hónapja a nőgyógyászok nem tudnak kikezelni, már én is annak tartom magam, mert mindent amit lehet lefertőtlenítek de eredmény nulla. És azért akarok beleülni, mert néha azért kell az ellazulás fürdősóval, pároddal a kádban. Nekem ez kell, ezért szeretném tutira fertőtleníteni. Köszönöm a válaszokat.
2011. jan. 4. 16:54
 9/15 anonim válasza:
69%
Én is domestossal szoktam vagy flóraszepttel.
2011. jan. 5. 13:41
 10/15 anonim válasza:
56%

Szia!

Javasolni tudom a grapefruitmag cseppet. Fertőtleníteni is lehet vele( pár cseppet adj a vízhez, és azzal törlöd át a kádat), meg szénsav mentes üdítőbe, vagy vízbe csepegtetve fogyasztani is lehet. És sokat segít a nőgyógyászati problémádban is szerintem. Kicsit drága, de ha jó helyen veszed, nem olyan vészes, és nagyon megéri.

2011. jan. 26. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!