Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mikor szeditek le a karácsonyf...

Mikor szeditek le a karácsonyfát? Január 6. -át megvárjátok?

Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 19:51
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Ha nem hullik kibírhatatlanul, akkor nem szedjük le, de ezt most sem tudtuk betartani! Szedd le amikor neked jó! Ne kössenek értelmetlen hagyományok.
2011. jan. 3. 13:02
 12/22 anonim ***** válasza:

A tavalyi karácsonyfatalp eltört kidobtuk.Ha tudtam volna hogy ilyen horror az ára egy újnak megreparáltam volna...

Mind1, jövőre majd megint nekifutunk:)

2011. jan. 3. 13:33
 13/22 anonim ***** válasza:
Műfenyőnk van, mert a kislányom még mindent a szájába vesz :) Úgyhogy megvárjuk :)
2011. jan. 3. 17:50
 14/22 A kérdező kommentje:
Tavaly óta nekünk is műfenyőnk van(20ezerért vettük,nagyon jó minőség),elötte mindig cserepes fát vettünk,mivel kertesházban lakunk,mindig kiültettük,de sosem maradt meg.Aztán úgy voltunk a férjemmel,nincs gyerekünk kettőnknek meg jó lesz:-).Nincs vele gond, jó nagy,nem hullik,és nem bántjuk a természetet:-).
2011. jan. 3. 18:19
 15/22 anonim ***** válasza:

Azt azért tudni kell, hogy a fenyőt amit megveszel jobbára Zalában TERMELIK:) Ezek a fák megfelelő távolságban egymástól növekednek egy valódi fenyőerdőben nem lennének ilyen kerekek:)

Úgyhogy ha veszel karácsonyfát voltaképpen a zalai termelőt támogatod, és azt, hogy legközelebb is ültessen fát ami évekig termeli az oxigént tehát véded a természetet:)

Ez nem tartozott szorosan a tárgyhoz, csak ismeret terjesztek:)

2011. jan. 3. 18:42
 16/22 A kérdező kommentje:
Ahogyan írtad,"jobbára",de nem minden esetben.Nekem egy ismerősöm minden évben árul fát,és ő maga mondta,hogy ezeket kimondottan karácsonyra termesztik,szóval sajnálom őket.Arról meg nem is beszélve,hogy 1hét elteltével,ki vannak dobva az utcára.De igazad van,a téma tényleg nem ide való.
2011. jan. 3. 19:24
 17/22 anonim ***** válasza:
Tegnap leszedtem.
2011. jan. 3. 19:46
 18/22 anonim ***** válasza:
a héten vmikor le lesz biztos.
2011. jan. 3. 20:21
 19/22 anonim ***** válasza:

Mi megtartjuk, amíg bírja, nem hullik nagyon. Olyan fenyőtalpunk van, amiben lehet öntözni a fát, így elég sokáig bírja, még januárban is bőven. Pár éve 5 napra elutaztunk, akkor kiszáradt és nagyon hullott, le kellett szednünk hamarabb.

(Az meg egy összetett kérdés, hogy melyik a természetkárosítóbb - bele kell számítani a termeléssel, szállítással, hulladékkal járó szennyezést és előnyöket is.)

2011. jan. 4. 19:33
 20/22 anonim ***** válasza:

szerintem vasárnap leszedjük,nagyon hullik szegény

de-bár kis nyeszlett- ugy sajnálom leszedni,ez volt az első közös igazi fenyőnk párommal (előző években pici műfenyő,mert 24-25 szülőkkel)

2011. jan. 6. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!