Kidobtam a karácsonyfát, eltettem az egyéb díszeket, adventi koszorú, asztaldísz, ajtódíszt. Most olyan "üres" lett a ház. Mivel, hogyan díszítetek ezután?
Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 15:23
1/5 anonim válasza:
jön a farsang, öltöztesd a családot jelmezbe:))
2/5 anonim válasza:
Én sehogy. Két nap és újra megszokod.
3/5 Tinker Bell válasza:
Én az évszaknak megfelelően. Tehát most nem nagyon tudsz már mit kirakni, ami nem karácsonyi de téli dísz. De nemsokára jön a tavasz és ki lehet rakni a virágos díszeket!
4/5 anonim válasza:
Szia!
Csinálj valami kék, lila színből apró cseprő dolgokat, üvegmatrica, vagy üvegfestékből gyertyatartókat, vagy kis képeket és tedd ki a falra, ablakra.
Vagy nem is fontos téli dolgokat csinálnod, ami éppen a hangulatodnak megfelelő díszítsd fel a lakásod belülről:)!!
Üdv egy 8 hónapos Kisfiú és egy majdnem 3 éves Nagylány Anyukája.
Én most éppen egy lila virágos képet üvegfestékkel festegetek, meg lesz még egy pár amit kinyomtattam mintaként:)!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, majd kezdek valamit.
2011. jan. 6. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!