Pancser vagyok és megégettem egy fontos inget, vagyis olyan barnás foltok lettek rajta. El lehet azt tüntetni? Illetve ha igen, akkor hogyan? Engem kinyírnak, ha így marad!
Én egyik verziót sem ismerem ilyen téren, hogy kiszedné az égés nyomát a ruhaneműből. Sajnos semmit nem tudok rá.
A vöröshagymáshoz annyit, hogy mi mikor kis alsósok voltunk általános iskolában, akkor egy kis terítőt készítettünk így. Arra nem emlékszem, hogy valami színező festéket tettek e bele. Azt tudom, hogy helyenként összekötöttük, és az alap zöldes lett, ahol meg volt kötve ott világos maradt. Most olyan ugrott be, hogy a vöröshagyma az anyagok színezésénél a szín tartóságát segíti elő. De lehet tévedek.
Én a helyedben feltétlenül áldoznék venisoxieksön és egyéb kutya drága kárpittisztításra is alkalmas szerre.
Ha az az ing olyan fontos, akkor egy próbát megér.
Szerintem az ariel is csodákra képes, persze ezzel mérlegelni kell azt is, hogy az egész inget halványabb színárnyalatba állítod elő (de alig vagy egyáltalán nem észrevehető foltnyommal).
Van az ingen embléma? Mert ha igen, vidd el varrónőhöz, vágja ki, és varrja rá egy másik ingre.
Ez megoldható?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!