Az evőeszközös fiókban hogyan tartotok rendet?
Műanyag evőeszköztartóval (fakkokra osztott "tállal").Merthogy van direkt ilyen.Van egy hosszabb része a fakanalaknak,3 normál a késnek-kanálnak-villának,és egy pici a kiskanalaknak,sütisvilláknak.Ami meg még így sem fér el,azt melléfér még a fiók belsejébe.:)
Műanyagosnál,és szerintem a hipermarketekben is lehet kapni,az árát nem tudom,bocsi,de nem lehet olyan húzós.
nekem a fele ottvan, a fele mindig elérhetően a tuzhely mellett ilyen .. fémhenger, de nem tomeny, hanem ilyen rácsos, és négy részre van osztva..
mi ugy vettuk, hogy evoeszkoztartó, de a tvben egy fozos musorban lattunk teljesen ugyanilyet, és ott kiderult, hogy spárgatartó :D
abban szokott lenni szetvalogatva valamennyi, es mielott mosogatok, felrakom a muanyag tartóba, és a frissen elmosott kerul oda. igazabol en is meg a ferjem is ebbol a tartóból szoktuk kikapni, ha valami kell, a muanyag reszben levot ritkan hasznaljuk, csak ha kevés, ami a tartóban van.
öö.. remélem érthető.. amugy mutatós, szép designos darab (a scontóban vettük még par eve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!