Hogy tartotok rendet a konyhában, kamrában?
Egyszerűen nem tudom, mit kellene csinálni. Nem kicsi a konyhánk/kamránk, mégis minden össze-vissza van, nem fér el semmi. Ha a kamrát megcsináljuk egy hét múlva megint ilyen. Légyszi adjatok tippeket, már úúúúgy unom ezt :(
Köszi!!
Köszönöm a tippet mindenkinek, ezek is nagyon hasznosak voltak. Úgy látszik viszont, hogy nem fogalmaztam egyértelműen (bocsánat). Arra vagyok kíváncsi, hogy hogy tároljátok az edényket, fűszereket, pudingport, a műanyag dobozokat stb...h minden elférjen a konyhában, ne kelljen hat dolgot arrébb raknom a szekrényben, hogy egyet kivegyek és ezáltal boruljon az egész rendszer.
Erre valami tipp?
Nagyon köszi az eddigieket is :)
(jah és jó tudni,hogy nem csak én járok hasonló cipőben:D)
De szerettem marokkózni :P De nem a konyhában, ahol ha elrontom borul minden :P:)
Hát azt hiszem, hogy az utolsónál van a pont. Én ugyanis azon gondolkoztam, hogy lehet azért nehéz, mert túl sok mindenünk van...és hát mi 5 kg krumplinál soha nem állunk meg :S Edényből is állandóan veszünk...Nah, majd a saját háztartásomban változtatok ezen, anyát meg megpróbálom rávenni, hogy selejtezzünk. Bár nekem is fáj olyat kidobni, ami még tök jó, csak soha nem használjuk.
Ezek a fakkok is jónak tűnnek, majd valahol szerzek be, hátha nálunk is beválik.
Köszi a tippet mindenkinek, ha vkinek van még ötlete, írjon nyugodtan.
Nálam a konyhában van két alacsony szekrény.Ebben tartom az edényeket,tányérokat stb.A teje mosható rakoidótér.Ezen vannak a háztartási gépek.A falra szerelve polcsor.Ezen vannak műanyag dobozban a liszt,cukor,kakaó, késztészták stb,és sok minden más,ami sűrűn kell főzés közben.A fűszereknek a tűzhely mellett egy kisszekrény.A falon a késeknek,tálalóeszközöknek fogasok.
A kamrában készen kapható polcok,és egymásba tehető kosarak.Így mindent eltudok rakni rendben.
A legfontosabb,hogy amit előveszek,használat után azonnal a helyére rakom,illetve elmosogatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!