Kerámia lapos tűzhelyet vettünk. Ilyen, vagy nem jól működik?
Vettünk egy kerámialapos tűzhelyet, amit ma bekötött a villanyszerelő. 3 "égő" olyan, hogy mikor bekapcsolom pirosan izzani kezd az egész főzőrész, a 4. viszont csak egy piros karikában izzik, tehát nem az egész kör lesz piros teliben, hanem csak egy csíkban lesz piros kör.
Aki bekötötte azt mondta, hogy ilyen, "kis teljesítményű", de én ilyenről még nem hallottam.
jajj olyan értelmetlenül írtam, de remélem azért érhető. Az egyik "kör" nem izzik teliben, hanem csak körben egy rész.
A többi 3 teliben piros.
Valószinüleg az,amelyik csak középen melegit, egy variálható fözölap, azaz át lehet kapcsolni a kicsiröl a nagyra is. Ennek az az értelme, hogy ha kis mérerü edényt teszel rá, akkor annak megfelelöen müködik, ha meg nagyot, akkor ahhoz van beállitva.
Nekem ezt úgy lehet kapcsolni, hogy elöször felcsavarom maximumra, és utána még egy kicsit tovább, mintha még eggyel magasabb fokozatot akarnék, és akkor az egész kezd melegiteni. Próbáld ki, hogy neked igy müködik-e. Nincs használti utasitásod a fözölapohoz? Mert ott le van irva, hogy hogy müködik.
A használatit elolvastam, és erről nem ír, de átbogarászom még egyszer, hátha nem figyeltem.
Ha a maximumra tekerem, akkor csak közepen egy ság világít körbe, nem az egész karika.
Utolsó, hogy érted hogy a max fokozat után még egy kicsit tekersz rajta, mert nekem a 6. fokozat ztán újra jön a 0.
Nekem azon a karikán, ahol ilyen dupla, ha a 9-es-nél (nekem ez a max.) tovább tekerem, akkor nem ugrik a 0-ra, hanem csak kicsit mozdul tovább és átkapcsol a nagyobb körre is.
Ha a leirásban nem találsz ilyenröl semmit, akkor a google-ban keress a pontos tipusszámmal oldalakat, ott sokszor meg lehet találni a megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!