Mindenkinek mindig műtő tisztaságú a konyhája? Hogy csinálja?
Amerikai konyhánk van, van szagelszívónk, de mindig minden tiszta zsír. olyan koszos érzetem van mindig. Vettem hideg zsíroldót, meg mindenfélét, de nem sokat használt, de majdnem megfulladtam:-(
A tv-ben, újságokban, ismerősöknél mindig minden konyha olyan tiszta, én már szégyellem a sajátom. mivel oldhatnám meg ezt a problémát? köszi az ötleteket
Kérdező: a zsírra a megoldás a rendszeresség. Szóval egyszer takarítsd végig nagyon durván a konyhát, mindent jó erős vegyszerrel szedj le.
Aztán ha ráállsz a rendszeres takarításra, az azt fogja jelenteni, hogy nem lesz rászáradt zsír, csak a viszonylag frissen rácsöppent. Azt pedig a mosogatószer lehozza.
Mondjuk megjegyezném, hogy a mosogatószer gyakorlatilag mindent lehoz: én a nagymamámtól örököltem egy 40 éves tűzhelyet, az ajtaján egyáltalán nem lehetett belátni. Beáztattam mosogatószerbe és simán le lehetett szedni, pedig az valóban régóta rajta lehetett már..
dehogy az...
mire 5re hazaérek,örülök ha főzök vmit,és pihi...pici konyha,alig férni
szerencsére páromat se zavarja a kupi,hetente 2x elmosogatunk és kész,meg hétvégén felmosok,felporszivózok
ennyire telik az energiámból meló+suli mellett,akinek nem tetszik takarithat helyettem is...
igaza van annak aki írja, hogy rendszeresen kéne takarítani és nem lesz zsíros, de ez nálam nem ment eddig.
nekem a mosogatószerem sem ilyen szuper, hogy mindent levisz, ti milyet használtok?
Ez az újságpapíros ötlet pedig szuper, ezt megcsinálom, oda úgysem lát senki:-)
köszi mindenkinek
Ja még egy apró trükk, szerintem az összes ismert ember így csinálja:
takarítónő
Ha valaki minden nap végigtakarítja a konyhád úgy, hogy csak ez a dolga, akkor garantáltan címlapra való lesz, úgy fog ragyogni :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!