Pofám leszakad, de ez van a konyhámban. Hogy álljak neki?
szoktam,rendszeresen, meló+suli mellett hiába van 15 tányérom,elfogy gyakran...gondold mellé hogy amibe főzök,+sokminden mosatlan...
de nem vesz el fél napot...szemetet összeszeded,kajamaradék kiönt,mosatlant beáztatod,kapcsolok egy filmet hangosra,és mire vége,ragyog a konyha...3 napig:D utána ugyanughy felhalmozva minden...
áhh,fujj,hűtőt kellene takaritani
2 óra alatt készen vagy, ne ess kétségbe.
Szemetet kidobál, tányérokról ételmaradékot levakar.Ez kb fél óra.
Tűzhelyet fújd le hideg zsíroldóval, míg mosogatsz, az szépen leszedi.5 perc
Mosogatás hosszabb meló, gondolom, h minden bele van száradva, ami kevésbé koszos, gyorsan sikáld el, ha van koszos tepsi, áztasd be, leégett edényeket szintén.
Amíg levised a kukába a cuccost, szárad a már elmosogatott edény, azokat papírtörlővel szárítsd meg, töröld le a tűzhelyet, addigra nagyjából felázott a beáztatott edény, lehet azokat is súrolni.
A végén felsepersz, felmosol, míg szárad büszkén végig nézel rajta, és lemész egy cigire.
Jó munkát:)
A kérdésedre a válasz, h igen, szoktam én is megcsúszni a konyhával, 2 nap után olyan, mintha bombatámadás érte volna, mert pici, kevés pakolófelülettel, már három koszos edény, és két üres zacskó is az a látszatot kelti, h rendetlenség van.
Hjaj, majd egyszer lesz mosogatógépem, és de jó lesz nekem:)))
Na,rászántad magad?
Hogy sikerült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!