Penészedünk, leginkább a pára miatt, és ahogy elnézem ennek leginkább a főzés az oka. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Bocs ha hosszú lett, de másképp nem tudom leírni: Kicsi a lakás, tégla, elég régi, műanyag nyílászárókkal, fűtök is, kint sincs pedig még olyan hideg. Két kicsi fiam miatt az ablakok sarkig tárása nem megoldható. Huzatot nem tudok rendesen csinálni. Van páraelszívó a tűzhely felett, kivezetett csövű, mégis a főzésnél van a legnagyobb baj. Áll a víz az ajtót, ablakokon minden főzésnél. A fürdés-szárítás még hagyján, mert ott az elszívó hatásosnak látszik. De mit kezdjek a főzés okozta párával? Szabályosan érezni lehet a levegőben ezt az áporodott gombás szagot. Már hetente penészölök, mert a szobák falai penészedni kezdtek rendesen, és a konyha is. Hogy oldjam meg, hogy a főzés ne legyen rémálom???Áll a műanyag ajtón a víz, meg az ablakokon is, és még nincs is kint hideg, mi lesz télen? Mit csinálok rosszul, illetve adnátok tippeket, hogy eltűnjön végre ez az állapot?2010. nov. 18. 04:20
11/12 anonim válasza:
"egyéb tulajdonságok : literenként 150-160 gramm aktív klórt tartalmaz"
Marhák! Azt se tudják mit írnak!Az hipo tartalomra számolva több mint 30%-os lenne! Ilyen töménységet nem lehet előállítani!
12/12 anonim válasza:
Nem tudom kinek van igaza, de szerintem nem kéne "lemarházni" senkit... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!