Melyik házimukát utálod a legjobban?
huh. igazából szinte mindegyiket jól tűröm.
a kedvenceim: porszívó, felmosás, talán még a mosogatás is jól megy.
a wc pucolás, mosdó kisúrolás, zuhanykabin tisztítás eléggé időigényes és fárasztó, mivel ebben maximalista vagyok :D
a portörlés szökőévben 1x, mivel az iszonyat macera.
vasalni meg szerencsére nem kell semmit, nincs olyan ruhánk.
Én nagyon szeretem a házimunkákat,mindent én csinálok:főzés,takarítás,mosogatás,bevásárlás,stb... Barátnőmnek csak a mosás marad házimunkának.
31/F
A 15:53-as csak viccelt! Legyen már humorérzéketek! Főleg egy pasinak!
"De őszintén mi a rossz a mosásban? A gépbe berakod a ruhát és kiveszed. Ebben mi a rossz? Inkább főzöl, takaritasz? Én azokat a munkákat utálom aminek nincs látszata Pl. porszívózás."
Ha az olyan egyszerű lenne! Előkezelésről még nem hallottál? Folteltávolításról, zoknik beáztatásáról, elődörzsöléséről? Vagy te csak bedobod a szutykos zoknikat a gépbe, és full tisztán veszed ki őket? Akkor te nagyon szerencsés vagy, vagy pedig nincsenek gyerekeid, esetleg nem vagy alapos, beéred a gyengébb minőséggel!
Lehet, hogy csak felnőttekre mosol, akiknek a ruhái inkább büdik, mint piszkosak? Még ezt tudom elképzelni!
Amúgy szükséges az előkezelés! Ez nálam a zoknik mennyiségétől és a ruhák piszkosságától is függ, de ez lehet akár 1-2 óra is, főleg a világos ruháknál!
Még mindig olyan egyszerű házimunka a mosás?
Én nagyon utálom! Porszívózni jobb!
Utálom ki-be pakolni a mosogatógépet, a teregetés sem tartozik a kedvenceim közé.
A többi utálatos munkát a takarítónő elvégzi... :)
Igen, a mosás tényleg húzós, ha alapos vagy!
Utálom: főzés (uuuuuuuuuuuuuunom!!)
Bírom: porszívózás, mosogatás!
Vasalni csak akkor szoktam, ha nagyon gáz a ruha és megköveteli! Közvetlenül a felvevése előtt!
A többi házimunka számomra semleges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!